29 / 04 / 2024

Bandırma iş yeri yangını

Bandırma iş yeri yangını

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

O ilde bir iş yeri satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesine bağlı bir iş yeri satılığa çıkarıldı. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için 30 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bandırma iş yeri yangını Haberi

Bandırma iş yeri yangını

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 600 Evler Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. 

İş yerinden alevlerin yükseldiği fark eden sanayi sitesi esnafı, durumu itfaiyeye haber verince, olay yerine 10 itfaiye ekibi geldi.

Müdahale edilen yangında, alevlerin başka iş yerlerine sıçramaması için çalışmalara devam...