01 / 05 / 2024

bandırma osb nerede

bandırma osb nerede

Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Yakar, doğalgaz getirilmesine ilişkin düzenlenen törende, bütün sanayicilerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi kendilerine sağlamak adına doğalgaz ihalesini tamamladıklarını söyledi....

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu!

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura satışları bugün saat 11.00'de gerçekleşti. İşte 15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 11.00'de satışa sunulan projede daire fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri!

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri bugün gerçekleşiyor. Toplamda 32 adet konutun emekliye özel olarak satışa çıkarıldığı projede 8 bin 395 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

bandırma osb nerede Haberi

bandırma osb nerede

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde (Osb) doğalgaz kullanımına ilişkin ilk kazma vuruldu. Sanayiciler, 180 gün sonra doğalgaza kavuşacak.


1997 yılında kurulan, bin 500 dönüm mevcut alanda üretim belgesi almış olan 27 fabrikanın bulunduğu Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Yakar, doğalgaz getirilmesine ilişkin düzenlenen törende, bütün sanayicilerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi kendilerine sağlamak adına  doğalgaz ihalesini tamamladıklarını söyledi.


Geçen haftalarda yer tesliminin yapıldığını ifade eden Yakar, şunları kaydetti:


"Firma bütün hazırlıklarını tamamlayıp malzemeleri de ekipmanlarıyla sahaya getirmiş durumda. Bugün startı veriyoruz. 180 iş günü içinde gazı sanayicimize kullandırmayı hedefliyoruz. Sadece organize sanayi bölgesinin hemen kullanımından ziyade şu anda devam eden 2 bin dönümlük bir alanda  ikinci etap çalışması var.  Bölgenin genişlemesi ve oraya da gaz verilmesi düşünülerek o şekilde projelendirildi. Gaz oraya da...