04 / 05 / 2024

Bandırma Otopark İhalesi

Bandırma Otopark İhalesi

Bandırma Belediyesi, 17 cadde üzerinde Parkometre El Terminali ile kontrollü sınırlı ücretli otopark işletim sisteminin kurulması ve işletilmesi işini ihaleye çıkardı. İhale, 07 Ağustos 2012 Salı günü saat 14:30'da yapılacak

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bandırma Belediye Başkanlığı, 600 Evler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 23 Kasım'da gerçekleşecek arsanın satış bedeli 10 milyon 406 792 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Bandırma'da 9.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bandırma Belediye Başkanlığı, 17 Eylül Mahallesi'nde bulunan arsayıs atışa çıkardı. İhalesi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma Otopark İhalesi Haberi

Bandırma Otopark İhalesi

Bandırma Belediye Başkanlığı, Bandırma merkez sınırları içerisinde kalan 17 cadde ve sokaklarda Parkometre El Terminali ile Kontrollü sınırlı süreli ücretli otopark işletim sisteminin kurulması ve işletilmesi ile parkometre uygulama alanlarını KAPALI TEKLİF usulü ihale ile kiraya verecek.


İhale, 07 Ağustos 2012 tarihinde Salı günü saat 14.30’da Bandırma Belediyesi Encümen Salonu’nda, Belediye Encümenince yapılacak. 


İhalede aylık muhammen kira 11 bin 622 TL' olarak 5 yıllık kira tahmini (muhammen) bedeli 697 bin 320,00 TL olarak belirlendi.


İhale ilanı için