05 / 05 / 2024

Bandırma otopark sorunu

Bandırma otopark sorunu

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma imar sorunu TBMM gündeminde!

Bandırma Belediyesinin 1/5.000’lik İmar Planlarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz onaylanmaması üzerine, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm TBMM gündemine taşıdı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu!

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura satışları bugün saat 11.00'de gerçekleşti. İşte 15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 11.00'de satışa sunulan projede daire fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor.

Bandırma otopark sorunu Haberi

Bandırma otopark sorunu

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ile Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yeni Erdek Gazetesi'nde yer alan habere göre, a Bandırma Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Filiz Kayaoğlu, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kayaoğlu, Otopark Yönetmeliği´nin inşaat sektörünün olumsuz etkilenmesine yönelik Ticaret Odası yetkilileri görüşlerini aktardı.

Yeni Otopark Yönetmeliği´ne göre her inşaat parselinde yeterli sayıda otoparkın karşılanması gerekiyor Buna göre, ayrık nizam yapı adalarında bu sorunun üstesinden gelinebilecek. Bitişik
nizam yapı adalarında ise sorunun çözümünün daha karmaşık ve zor olduğu dile getirilirken, imar planının yapımcısı ve yürütücüsü olan Bandırma Belediyesi´nin konu ile ilgili ayrıntılı çalışma yapacağı bilgisi edinildi.

Ticaret Odası yetkilileri üzerlerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirebileceklerini...