03 / 05 / 2024

Bandırma spor kompleksi

Bandırma spor kompleksi

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'ya spor kompleksi geliyor!

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 17 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nda bakım çalışması başladı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu bakıma alındı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

1998 yılında Cinci Meydanı'na spor kompleksi inşa edilecekmiş!

1998 yılında Eminönü Belediyesi, eski bir futbol sahası olan Kadırga'daki Cinci Meydanı'na dev bir spor kompleksi inşa edecekmiş. Temeli Başbakan Mesut Yılmaz tarafından atılacak kompleks 150 milyara mal olacakmış.

Karşıyaka Zühtü Işıl Spor Kompleksi 16 Mayıs'ta açılıyor!

Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen ve Karşıyaka Spor Kulübü Kurucu Başkanı Zühtü Işıl'ın adının verildiği Spor Kompleksi, 16 Mayıs Cumartesi günü törenle hizmete girecek.

Garipçe köyü spor kompleksi arsası kimin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun talebi üzerine yaptırılan modern spor kompleksi, Orman İşletme Şefliği’nin “Arsa bizim” itirazı üzerine 1 yıldır kapalı tutuluyor

1994 yılında Lütfü Kırdar Spor Kompleksi Turizm Bakanlığı'na devredilmiş!

1994 yılında mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Lütfü Kırdar Spor Kompleksi'nin kullanım hakkı, yapılan devir teslim töreniyle kongre merkezine dönüştürülmek üzere 49 yıllığına Turizm Bakanlığı'na devredilmiş.

Bandırma spor kompleksi Haberi

Bandırma spor kompleksi


Bandırma’nın önemli bir ihtiyacı olan kapalı spor salonu ve yüzme havuzu için Bandırma Belediyesi’nin çalışmaları hızla devam ediyor. İtfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.


Bandırma Belediyesi tarafından yaptırılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Projesi 10.800 metrekare. Tesis içinde 432 tribün kapasiteli yüzme havuzu, 432 tribün kapasiteli spor salonu, fitness alanı, kafe, idari birim, eğitim sınıfları, doktor ve ilkyardım odası, soyunma odaları, duş ve depolar bulunmaktadır. 3 adet açık tenis kortu ve otopark alanı bulunuyor.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Mevcut itfaiyenin arka tarafında yapmaya hazırlandığımız iki tane yan yana Bandırma Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projemiz hazır. Detayları çalışıldı, maliyeti hesaplandı...