14 / 05 / 2024

bandırma spor salonları

bandırma spor salonları

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'ya spor kompleksi geliyor!

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 17 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu!

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura satışları bugün saat 11.00'de gerçekleşti. İşte 15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 11.00'de satışa sunulan projede daire fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri!

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri bugün gerçekleşiyor. Toplamda 32 adet konutun emekliye özel olarak satışa çıkarıldığı projede 8 bin 395 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi bugün yapılacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade avantajı sunan projede 233,20 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

bandırma spor salonları Haberi

bandırma spor salonları


Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine inşa edilecek olan kapalı spor salonu ve yüzme havuzunun temel atma törenine katıldı.


Açılış töreninde konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Mirza: "Bandırma Belediyesi’nin olan bu yeri 20 yıllığına yap işlet devret modeli ile Bandırma Basketbol Kulübüne verdik. Buraya bir yüzme havuzu birde kapalı spor salonu yapılacak. Yani Bandırmanın eksiği olan tesislerden 2 tanesi buraya yapılacak. Buranın hafriyatını biz yaptık Bandırma Belediyesi olarak. Bir an önce Bandırma yüzme havuzuna ve spor salonuna kavuşsun diye elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bunun dışında Bandırmagücü futbol kulübünede yer verdik aynı desteği onlarada sağlayacağız. Ayrıca bizim sadece kendimizin yapacağı bir yüzme havuzu ve kapalı spor salonu projemiz...