03 / 05 / 2024

Bandırma Tematik Parkı nerede inşa edilecek

Bandırma Tematik Parkı nerede inşa edilecek

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bandırma Tematik Park için ödüller dağıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Bandırma'ya uluslararası temapark inşa edilecek!

Balıkesir'in dev projesi "Bandırma Tasarım Parkı" için Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı. Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma'nın gelişim stratejisi hakkında açıklama yaptı.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Bandırma'ya tematik park müjdesi!

Balıkesir üyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta incelemelerde bulundu.

Tematik Park için imar planı hazırlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Bandırma Tematik Park projesine 100 bin euroluk ödül!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Eski Ordonat Arazisine yapılması planlanan Türkiye’nin ilk Tematik Parkı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde mimarlar Bandırma’da buluştu.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma Tematik Parkı nerede inşa edilecek Haberi

Bandırma Tematik Parkı nerede inşa edilecek


Sanayi ve tarımda önemli iller arasında yer alan Balıkesir, yeni yatırımlarla marka şehir olma yolunda ilerliyor. Balıkesir’in Bandırma ilçesinin sanayi ve lojistik üssü yapacak projelere ev sahipliği yapacağını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkı için çalışmaların başladığını açıkladı. ‘Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması’ duyurusunu yapan Başkan Uğur, bu projenin önemini anlattı. 

Başkan Uğur şöyle konuştu: “Balıkesir, İzmit Körfez Geçişi ile İstanbul–İzmir Otoyolu; İstanbul–İzmir yüksek hızlı tren aksı, lojistik merkezler ve Çanakkale Boğaz Köprüsü gibi mega projelerin kesişiminde yer alıyor. 20 milyon kişinin yaşadığı Marmara Havzasının gelişiminde, stratejik bir konumda bulunuyor. Balıkesir ili bütüncül olarak yeniden planlanıyor. Bir taraftan hükümetimiz, Marmara havzasının gelişimi için projeler inşa ederken, bizler de yerelde üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. .”


HATALARA...