15 / 05 / 2024

Bandırma Vapuru ziyaretçi sayısı

Bandırma Vapuru ziyaretçi sayısı

Mustafa Kemal Atatürk 'ün 18 silah arkadaşıyla Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun birebir kopyası Bandırma Müze Gemisi'ni 9 yılda 5 milyon kişi ziyaret etti.Müzede Atatürk'e ait 60 fotoğraf yayınlandı.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Bandırma Vapuru ziyaretçi sayısı Haberi

Bandırma Vapuru ziyaretçi sayısı

Mustafa Kemal Atatürk 'ün 18 silah arkadaşıyla Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun birebir kopyası Bandırma Müze Gemisi'ni 9 yılda 5 milyon kişi ziyaret etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Necmi Çamaş, Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısından büyük öneme sahip gemiyi mayıs ayında yaklaşık 100 bin, yılda ise 600 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Çamaş, müzeyi kurulduğu 2005 yılından bu yana 5 milyon kişinin ziyaret ettiğini bildirdi. Atatürk'ün 18 silah arkadaşıyla İstanbul 'dan yola çıktığı ve 19 Mayıs 1919'da Samsun'a geldiği, kurtuluş mücadelesinin en büyük tanığı olan Bandırma Vapuru'nun birebir kopyası olarak 2003 yılında yaptırılan Bandırma Müze Gemisi, 2005 yılından bu yana hizmet veriyor. Yaklaşık 35 bin metrekarelik Milli Mücadele Açık Hava Müzesi'nin içinde yer alan Bandırma Müze...