14 / 05 / 2024

Bandırmada özel ihtisas alanı

Bandırmada özel ihtisas alanı

Bandırma'da sanayi için 48 bin dönüm yer ayrıldı. Kimyacılar bölgede 30 bin dönüme özel ihtisas bölgesi kuracak. Toplamda ayrılan alan dolduğunda Türkiye'nin en büyük endüstri bölgelerinden biri ortaya çıkacak.

Kentsel dönüşümde yeni reform paket: Özel mahkemeler kuruluyor! Dönüşümdeki anlaşmazlıklar çözülecek!

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan ekiplerin sahadan topladıkları verilerden çıkacak sonuçlara göre, ihtisas mahkemelerine yönelik yeni ihtiyaç alanları belirlenecek. Bu kapsamda, özel gayrimenkul mahkemelerinin kurulması bekleniyor.

12'nci Kalkınma Planı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Hangi yılları kapsadığı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 2024- 2028 dönemini kapsayacak 12'nci Kalkınma Planı'nın hazırlıklarına dair genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Plan hazırlıkları amacıyla, 54 adet özel ihtisas komisyonu ile 26 tane çalışma grubu oluşturuldu.

Xiaomi Redmi Note 11 alana 689 TL değerinde Mi Band 6 akıllı bileklik hediye! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi, en yeni telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 11'i kapsayan bir kampanya düzenledi! En sevilen telefonu Xiaomi Redmi Note 11'e özel Mi Band 6 hediye edecek! Peki, Xiaomi Redmi Note 11 fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisiyar'da HONOR BAND 6 Akıllı Bileklik satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisiyar, HONOR BAND 6 Akıllı Bilekliği internete özel uygun fiyatıyla satışa sundu. Vatan Bilgisiyar'ın internet sayfasına göz atabilirsiniz. Peki, Vatan Bilgisayar'da HONOR BAND 6'nın fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

İmar alanında özel mahkemeler kurulacak!

Adalet hizmetlerinde bu yıl içinde yapılanlar ve yargı paketleri kapsamında çıkarılan kanunlar kapsamında, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda özel mahkemeler kurulacağı açıklandı.

Van Edremit'te sahil bandı projesi başlıyor!

Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Edremit’te sahil bandı projesini hayata geçirerek, insanların aileleriyle birlikte sahilde güzel saatler geçirmelerine imkan sağlayacaklarını ifade etti.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

Balıkesir Bandırma'da tarihi evler restore ediliyor!

Bandırma ilçesine bağlı Edincik Mahallesi'ndeki tarihi evler yeniden restore ediliyor. Restorasyon, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kent Mimarisi Bölümü tarafından gerçekleştirilecek.

KDV iadelerinde ihtisas dönemi başlıyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV iadelerinin hızla sonuçlanması için Ankara'da 2 özel ihtisas vergi dairesinin kurulma sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Bandırma Belediyesine geçen tapular mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri!

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri bugün gerçekleşiyor. Toplamda 32 adet konutun emekliye özel olarak satışa çıkarıldığı projede 8 bin 395 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi emeklilere özel olarak yapılacak. Daire fiyatlarının 71 bin 465 TL'den başladığı projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri 15 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. 240 aya kadar vade avantajı sunan projede 32 adet konut emeklilere özel olarak satışa çıkıyor.

Bandırmada özel ihtisas alanı Haberi

Bandırmada özel ihtisas alanı

Bandırma'da büyük bir endüstri bölgesi doğuyor. Şirketlerin ilgisi de büyük. Balıkesir-Çanakkale Planlama Bölgesi, 1/100.000'lik planında Bandırma tarafında 48 bin dönümlük alan sanayi için ayrıldı. Bu büyüklük, Türkiye'nin en büyük OSB'lerinden Manisa OSB'nin 8, Hacı Ömer Sabancı OSB'nin 9 katı demek. Kimya sanayicilerinin Chemport projesi için 30 bin dönümlük yer tahsisi plana işlendi. Sadece bu alana her biri için 200 dönümlük arazi tahsisi varsayımıyla en az 150 dev endüstri tesisi kurulabilir. Orta boy bir endüstri tesisinin 20 - 30 dönüme gerektirdiği dikkate alındığında 48 bin dönüme, (altyapı payları çıkarıldığında) toplamda binden fazla fabrika kurulabilir. 


Planda, Bandırma sınırları içinde çevre yolu ile kıyı arasında 4 bin 800 hektarlık (48 bin dönüm) alan sanayi için ayrılmış durumda. Edinilen bilgilere göre 8 bin dönümlük...