06 / 05 / 2024

Bank Asya açıklama

Bank Asya açıklama

Bank Asya, KAP'a yaptığı açıklamada bankanın mali durumu ve mali tablolara hakkında yapılan gerçeğe ve hukuka aykırı yalan haberlere ve karalama kampanyalarına itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu

ING Bank'ın şakası yok. Yaptıkları açıklama bomba. Hemen bakın

ING Bank tarafından krediler hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından hazırlanan kredi paketini avantajlı bulan vatandaş sayısı çok fazla.

ING Bank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş açıklama... Emekliler hemen baksın

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından gerçekleştirilen açıklamaları merakla takip ediyor. ING Bank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar.

Emekli promosyonunda son dakika haberleri peş peşe geliyor! ING Bank da açıklama yaptı

Emekli promosyonu konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri art arda patlamaya başladı. ING Bank da emekli promosyonuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.

Borcu olanlar dikkat! Açıklama geldi: Tüm borçlar tek seferde siliniyor…

ING Bank, Yapı Kredi, Aktif Bank ve QNB Finansbank’tan açıklama geldi. Kredi kartı ve kredi borcunu kapatmak isteyenlerin bu son şansı olabilir. Biriken borçları yeniden yapılandırmak ve daha uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle ödemek isteyenlere önemli fırsat veriliyor.

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

Bank Asya ihalesi sonuca ulaşmadı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), bugün yapılan Bank Asya hisse satış ihalesinde ön yeterlilik alan tek kuruluşun da teklif vermediğini ve ihalenin bir sonuca ulaşmadığını açıkladı.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

Körfez GYO'dan Kartal'daki arsaya ilişkin açıklama!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kartal Horizon Projesi ilgili olarak Dumankaya İnşaat ile yapılan sözleşmedeki değişiklileri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

Çevre Bakanlığı'ndan Ankara'daki tapu operasyonu için açıklama geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı medya organlarında yer alan Ankara’da gerçekleştirilen tapu operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı.Halen inceleme devam ediliyor. Gözaltına alındığı belirtilen kişiler Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü görevlileri değil.

Bank Asya 80 adet şubesini kapattı!

Bank Asya tarafından yapılan açıklamada Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Bank Asya açıklama Haberi

Bank Asya açıklama


Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada gündeme gelen asılsız haberlere tepki gösteren Banka Asya, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platforumu'na (KAP) nir açıklama yaptı.


Bankanın KAP'a yaptığı açıklama şöyle:


"Uzun süredir Bankamız hakkında, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesapları vasıtasıyla bankacılık ve sermaye piyasaları mevzuatına açıkça aykırı, sistematik ve kasıtlı bir karalama kampanyası sürdürülmektedir. Söz konusu karalama kampanyası dahilinde, gerçeğe, akla, mantığa, hukuka, vicdana ve her türlü değere aykırı olarak yapılan haberler karşısında Bankamız yasal haklarını korumak için ilgili mercilere başvuru ve suç duyurularını yapmaktadır.


Ancak, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun bankaların itibarının korunmasına ilişkin 74. maddesi karşısında açıkça suç teşkil eden söz konusu karalama kampanyası ile istedikleri sonucu elde edemeyeceklerini anlayan kampanya sahipleri, eylemlerini, haberlerindeki yalan ve iftiralara kamu otoritelerini...