08 / 05 / 2024

bank asya satılacak mı

bank asya satılacak mı

Alınan bilgiye göre, Kurul, faaliyetlerinde bir süredir sorun yaşadığı iddia edilen Bank Asya'nın durumunu görüştü. Kurul, Bankacılık Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca, Bank Asya'nın, 70. madde kapsamına alınmasını kararlaştırdı.

Ziraat Bankası, Bank Asya'dan vazgeçti!

Katılım bankası kurma çalışmaları yapan Ziraat Bankası, Bank Asya ile yaptığı resmi olmayan satın alma görüşmelerini bankanın öncelikleriyle uyumlu olmadığı gerekçesiyle sonlandırma kararı aldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Elefterios Venizelos Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001 yılında 2.1 milyar euroya maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak.

Ankara Gimart Outlet Otel 20 Ekim'de satılacak!

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Orman sınırları dışına çıkarılan alanlar satılacak!

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığındaki 65. Hükümetin son kararlarından biri İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Kütahya’da bazı yerleşim yerlerini orman sınırları dışına çıkarmak oldu. Orman sınırları dışına çıkarılan alanlar, vatandaşlara satılacak.

Zaman köprü satılacak zaman değil!

İtalyan Astaldi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki payının satışı için görüşmeler yaparken, büyük ortak IC Holding’in patronu Çeçen, “Köprü satılacak zaman değil. Seçim sonrası Türkiye yeni döneme girdi” diye açıklama yaptı. 

Lojmanlar nasıl satılacak 2018?

Lojmanlar, Kurumların talebi üzerine satılabiliyor. Peki, lojmanlar nasıl satılacak 2018? Lojman satış işlemleri nasıl yapılacak?

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

bank asya satılacak mı Haberi

bank asya satılacak mı


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Bank  Asya'nın, Bankacılık Kanunu'nun "kısıtlayıcı önlemler" içeren 70. maddesi  kapsamına alınmasına karar verdi. 

  Alınan bilgiye göre, Kurul, faaliyetlerinde bir süredir sorun yaşadığı  iddia edilen Bank Asya'nın durumunu görüştü. Kurul, Bankacılık Kanunu'nun ilgili  hükümleri uyarınca, Bank Asya'nın, 70. madde kapsamına alınmasını kararlaştırdı. 

 Bankacılık Kanunu'nun "kısıtlayıcı önlemler" başlığını taşıyan 70.  maddesine göre Kurul, Bank Asya'dan yönetimi ve hissedar yapısını değiştirmesini  isteyebilecek. 

 70. maddeye göre, Banka tarafından düzeltici ve iyileştirici  önlemlerin alınmaması veya alınan önlemlere rağmen sorunların giderilememesi ya  da bu tedbirlerin alınması durumunda dahi sonuç alınamayacağının belirlenmesi  halinde Kurul, bankadan şu kısıtlayıcı tedbirlerinden bir ya da birkaçının veya  uygun göreceği diğer tedbirlerin alınmasını ve uygulanmasını isteyebiliyor: 

  "- Faaliyetlerini, faaliyet türleri itibarıyla tüm teşkilatını veya  gerekli görülecek yurt...