17 / 05 / 2024

banka eft ücretleri

banka eft ücretleri

BDDK ve TCMB, işlem maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla finansal tüketicilerden ve ticari müşterilerden bankaların alabileceği ücret ve komisyonları yeniden düzenledi.

Bankaların EFT, FAST ve havale, işlem ücretlerine zam yapıldı...

Havale, EFT ve FAST ücretlerine, yeni yıl ile beraber zam geldiği duyuruldu. Buna göre, işlem ücretleri enflasyon zammı kadar zamlanırken, yeni ücretler ise Şubat ayı itibarı ile geçerli olacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

EYT'liler hemen bakın! Peş peşe rakamlar açıklandı! Hangi bankanın EYT promosyonu ne kadar? 

Banka promosyon ücretleri EYT'nin Meclis'ten geçmesiyle yeniden gündeme oturdu. EYT'liler hemen bakın! Peş peşe rakamlar açıklandı! Hangi bankanın EYT promosyonu ne kadar? 

Bankalarda emekli promosyonu çılgınlığı! En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Akbank, Garanti, ING...

Emekli promosyonlarında bankalar arası yarış kızışmışken emekliler en yüksek promosyonu veren bankaları araştırıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? Emekli promosyon 2022 tutarı ne kadar? İşte 2022 emekli promosyon ücretleri...

Müjde! EFT'de saat sınırı kalkıyor!

Merkez Bankası, FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) adlı yeni bir ödeme sistemi geliştirildiğini ve artık farklı banka hesapları arasında para transferi işlemlerinin (EFT) saniyeler içinde, istenilen gün ve saatte yapılabileceğini açıkladı.

Mart ayında banka kredili satışlar yüzde 85.2 arttı!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne?

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne? En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankalarda? İşte dün güncellenen bankaların konut kredisi faiz oranları listesi...

Banka kredisiyle ‘EV’lendik!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı!

DAP Yapı'nın İstMarina projesinin sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyası başladı.Kampanyaya göre, peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredili ödemelerle! 799 bin TL'ye 2+1!

102 metrekare alana sahip 2+1'lerin fiyatlarının 799 bin lira ile 847 bin TL arasında değiştiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredili ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Daire fiyatlarının 593 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede 599 daire yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da 799 bin TL'ye 2+1! Banka kredili ödemelerle!

Banka kredili ödemelerin yapıldığı Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde yer alan dairelerin fiyatları 2 oda 1 salon dairleerde 799 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredisiyle! 593 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 593 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede erken teslimle daireler Nisan 2016'da teslim edilecek.

banka eft ücretleri Haberi

banka eft ücretleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) "Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usül ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"inde değişiklik içeren yönetmeliği Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) yayımladığı "Bankalarca Ticari Müşterilerden Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usül ve Esaslar" hakkındaki yeni tebliği de Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı. Söz konusu yönetmelik ve tebliğ doğrultusunda, bankalar tarafından ticari müşterilerden alınabilecek ücret, masraf ve komisyonların sayısı 2 bin 400'den 51'e indirildi. BDDK tarafından 2014'te 20 ile sınırlandırılan ticari müşterilerden alınabilecek ücret, masraf ve komisyonların sayısı da 16'ya düşürüldü.

Yapılan bu sadeleştirme sayesinde bankalar arasındaki ücret karşılaştırması daha şeffaf ve kolay hale getirilmiş oldu.

Ticari müşterilerden alınan hesap açılış ücreti kaldırıldı

Düzenleme ile ticari müşterilerden alınan hesap işletim ücreti ve hesap açılış ücreti kaldırıldı. Ticari...