19 / 05 / 2024

banka kredisi fırsatları

banka kredisi fırsatları

DAP finansmanı ile 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan İstanbul Marina projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçiriliyor. Proje, 1,476 adet konuttan meydana geliyor...

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Çiftçilere müjde! Duymayan kalmasın, tarıma kredi yağıyor! İşte banka banka çiftçi kredisi fırsatları...

Milyonlarca çiftçiye neredeyse her bankadan kredi imkanı sunuluyor. Peki hangi banka ne kadar kredi veriyor? İşte banka banka çiftçi kredisi fırsatları...

Bankalar yüzde 0.98 faizle konut kredisi kullandırmaya devam ediyor mu?

Bankaların yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırdığı firma katkı paylı konut kredisi fırsatları devam ediyor. 7 banka 0.98 konut kredisi faiz oranı ile konut kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası bankanın kendi mülkü konutlar için Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi ürünü kapsamında avantajlı konut kredisi fırsatları sunuyor...

Bankaların avantajlı konut kredisi kampanyaları 2019!

Konut kredisi faiz oranları yükselse de bankalar halen cazip avantajlarla konut kredisi fırsatları sunuyor. Güncel olarak 7 banka yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. 

VakıfBank kampanyalı konut kredisi ürünleri!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında kentsel dönüşümden banka mülkü konutların satışına kadar farklı ihtiyaçlara yönelik düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleri ile konut kredisi fırsatları sunuyor...

HalkBank refinansman konut kredisi fırsatları!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile HalkBankyüzde 1.95’den başlayan faiz oranları ile yeniden yapılandırma (refinansman) fırsatları sunuyor...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi ürünü kapsamında 500 bin TL’ye kadar konut kredisi kullandırımlarında yüzde 1.98 faiz oranı uyguluyor. Ziraat Bankası’nın emeklilere özel sunduğu konut kredisi fırsatları neler?

Ziraat Bankası'ndan Oyak üyelerine özel konut kredisi!

Ziraat Bankası Oyak üyelerine özel konut kredisi fırsatları sunuyor. Banka Oyak üyeleri için 120 ay vadeye kadar yüzde 2,19 faiz oranından konut kredisi kullandırıyor...

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları sunuluyor. İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen projede 378 adet daire yer alıyor.

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar!

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar kapsamında faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. "Ankara'nın ilk ve tek marinası" sloganıyla tanıtılan projede toplamda 2 bin adet konut bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

banka kredisi fırsatları Haberi

banka kredisi fırsatları

İçerisinde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarının bulunduğu İstanbul Marina projesinde peşinatlar 2015 yılının Şubat ayında ödeniyor.


31 ila 38 katlı bloklardan meydana gelen İstanbul Marina Evleri, İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde hayata geçiriliyor. Proje, 1,476 adet konuttan oluşuyor. 


DAP Yapı imzasıyla yükselen İstanbul Marina Kartal'da yer alan daireler; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan DAP İstmarina'nın sosyal donatı alanları arasında; afe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alıyor. 


Arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen Kartal DAP İstmarina'da konut sahibi olmak isteyenler için banka kredisi ile 120...