12 / 05 / 2024

banka mevduatı

banka mevduatı

Konut yerine parasını mevduatta tutan müşterileri gayrimenkule yönlendirmek için müteahhitler atağa geçti...

Mevduat faizleri ne kadar? 750 bin TL'si olan aylık bu kadar kazanıyor: İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Bankalar müşterilerini arayarak ya da SMS göndererek mevduat faizine çekmeye çalışıyor. Peki mevduat faizleri ne kadar? İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

Merkez Bankası açıkladı! TL mevduat faizinde sınırlı gerileme yaşandı...

TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 26 Nisan ile biten haftada önceki haftaya göre 93,6 milyar lira yükselerek 16 trilyon 321,2 milyar liraya yükselirken faizlerde ılımlı bir düşüş gözlendi.

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faizleri resmen alev aldı! İşte 500 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Yastık altında parası olanlar mevduat faizleri ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka Nisan 2024 mevduat faizleri...

Banka banka 600 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Türkiye'deki yatırımcılar ve birikim sahipleri, vadeli mevduat hesaplarına olan ilgilerini yükselten en cazip faiz oranları ile karşı karşıya geliyor. Buna göre, 15 Nisan itibarı ile, birçok banka yüzde 55'e varan faiz oranları ile yatırımcıları cezbediyor.

200 bin TL'si olan 32 günde tam bu kadar kazanıyor! Mevduat getirisi hesaplama! Banka mevduat faizleri Nisan 2024!

Yatırım yapıp kazanç elde etmek isteyen binlerce kişi son dakika mevduat getirisi hesaplama araştırması yapıyor. Peki banka mevduat faizleri ne kadar Nisan 2024? İşte banka banka 200 bin Türk Lirası'nın 32 günlük getirisi...

90 bin TL'nin 1 aylık mevduat getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Mevduat faizleri kapsamında, hangi bankanın ne kadar daha yüksek getiri sağladığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre banka banka 90 bin TL'nin getirisi ne kadardır?

Mevduat faiz oranları 2024! Parasını bankaya yatıran 32 günde bu kadar kazanıyor! Banka mevduat faiz oranları 2024...

Banka mevduat faizi oranları 2024 açıklandı. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte mevduat faiz oranları 2024...

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Bankaların mevduat faiz oranları uçuşta! 32 günlük en yüksek faiz veren banka Mart 2024: 100 bin TL'si olanlar dikkat!

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler en yüksek mevduat faizini araştırmaya başlamışken, bankalar mevduat faizlerini güncellemeye devam ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte banka banka 28 Mart 2024 mevduat faizleri...

banka mevduatı Haberi

banka mevduatı


Mevduat yarışının hızlandığı bankalarda yeni gelen müşterilere yüksek getiri sağlayan kampanyalarla, mevduatta para topluyor. Bankaların bu yarışına karşı müteahhitler, parası olan müşteriye konuta yöneltmek için, tasarruflarını bozdurmayan kampanyalar başlatıyor.


Konut yerine parasını mevduatta tutan müşterileri gayrimenkule yönlendirmek için birbirinden cazip konut kampanyaları ile sektör canlandı.


Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener, “Sıfır peşinat, sıfır faiz ve 120 aya 0,45 vade imkanı tasarruf sahibinin de ilgisini çekti. Konut alıcıları tasarruflarına dokunmadan rahat ödeme koşullarıyla lüks projelerimizden ev sahibi olma fırsatı buldu” şeklinde konuştu.



Yeni...