06 / 05 / 2024

bankadan konut kredisi nasıl alınır

bankadan konut kredisi nasıl alınır

Kira öder gibi taksitler ile konut sahibi olmak istiyorsunuz ama konut kredisi nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

Ziraat Bankası’ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaşını bankadan alan emeklilere özel konut kredisi faizleri sunuyor. Emeklilerin ikinci el konut için talepleri %0.94 faizle karşılanıyor.

HalkBank ikinci el konut kredisi hesaplama 2020!

HalkBank sıfır konut kredisi faizlerindeki indirimin ardından ikinci el konutlar içinde kredi faiz oranlarını düşürdü. Bankadan ikinci el konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

İş Bankası’ndan yüzde 0.95 faizli konut kredisi!

İş Bankası hayat sigortalı kampanyalı konut kredisi için aylık %0.95 faiz oranı ile kredi sunuyor. Bankadan %0.95 faiz oranı ile konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar oluyor?

VakıfBank konut kredisi kampanyası!

VakıfBank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi kampanyası dahilinde bankadan satışa çıkan yüzlerce konut için indirimler ve düşük faiz oranları ile cazip konut fırsatları sunuyor.

2 bin TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabilir?

Konut kredisi faiz oranları Temmuz ayında da düşmeye devam ediyor. Aylık 2 bin TL taksitlerle hangi bankadan ne kadar konut kredisi alınabilir?

Ayda 2 bin TL taksitle hangi bankadan ne kadar konut kredisi alınır?

Güncel olarak en uygun konut kredisi faiz oranı ile ayda 2 bin TL taksitlerle 113 bin 500 TL’ye kadar konut kredisi kullanılarak 141 bin 900 TL’ ye kadar konut edinilebilir. Kredi Pazarı tüm bankalardan ayda 2 bin TL konut kredisi ödeyerek ne kadar konut kredisi alınabileceğini hesapladı. 

VakıfBank'tan 0,98 faizle konut kredisi kampanyası!

VakıfBank bankadan satılık konutlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı kampanyası başlattı...

Konut kredisi hangi bankadan alınmalı?

Ev almayı kolaylaştıran bankaların konut kredisi imkânı birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Peki konut kredisi hangi bankadan alınmalı?

Konut kredisi ipotek fekki nedir?

Konut satın almak için bankadan kredi talebinde bulunduğunuzda banka kredinin teminatı olarak kredili konutu ipotek altında alıyor. Peki, konut kredisi ipotek fekki nedir?

Konut kredisi alabilmek için gerekli şartlar!

Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor. Peki, konut kredisi alabilmek için gerekli şartlar nelerdir?

Devlet destekli konut kredisi nasıl alınır?

Torba Yasa'da alınan karara göre, bankadan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara devlet destek verecek. Peki, devlet destekli konut kredisi nasıl alınır?

Konut kredisi ipotek fek yazısı ücreti ne kadar?

İpoteğin fek edilebilmesi için bankadan İpotek fek yazısının alınması gerekiyor. Kanunen bir gerekçesi olmamasına rağmen, ipotek fek yazısı için banka ücret talep edebiliyor. Peki, konut kredisi ipotek fek yazısı ücreti ne kadar?

bankadan konut kredisi nasıl alınır Haberi

bankadan konut kredisi nasıl alınır

Konut kredisi nasıl alınır?

Aylık gelirinin olduğunu ispatlayabilen herkes konut kredisi alabilir. Ancak kişinin daha önceden sorunlu kredisi varsa ve bankalar tarafından verilen kredi skorlaması kötüyse kredi kullanamaz.


Konut kredisi nasıl alınır?

Konut kredisi almak isteyen kişi, kendisine en uygun olan herhangi bir bankadan kredi alabilir. 


Tüm bankalarda konut kredisi başvurusu için istenen belgeler;

- Nüfus cüzdanı

- İkametgah belgesi

- Gelir belgesi


Yapılan başvuru sonrasında, banka ilgili kişinin kredi skorlamasına ve önceden sorunlu kredisi olup olmamasına dikkat ederek, kredinin verilip verilmeyeceğine karar verir.


Kredinin onaylanması halinde, ekspertiz raporunu ve kişinin gelir seviyesini göz önünde bulundurarak, konut kredisi miktarı belirlenir.



Işıl Seren...