27 / 04 / 2024

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.



Bank of India, konut kredisi faiz oranlarını erişebilir bir noktaya getirmesi bankayı konut kredi piyasasında ön sıraya yerleştirdi. Bu kapsamda bankanın müşterilerine değer sunma konusundaki kararlılığının altını çizdi.

EV SAHİBİ OLMAYI DAHA ULAŞABİLİR HALE GETİRMEYİ AMAÇLIYOR

İnvesting.com'da yer alan habere göre; Banka, konut piyasası faiz oranlarındaki dalgalanmalara karşı özellikle hassas olduğundan, bu agresif fiyatlandırma stratejisi sadece bankanın pazar payını artırmakla kalmayacağı aynı zamanda nüfusun daha geniş bir kesimi için ev sahibi olmayı daha ulaşılabilir hale getirerek genel piyasa faaliyetlerini de canlandırmasını hedefliyor.

Bank of India tarafından yapılan duyuru gayrimenkul sektörünün kademeli bir toparlanmaya tanık olduğu bir dönemde gelmesi  bu tür rekabetçi oranların bu ivmeyi hızlandırması bekleniyor. Bankanın yaptığu duyuruda, konut sahiplerine, ipoteğin ömrü boyunca önemli tasarruflara dönüşebilecek oranlarda finansman sağlama fırsatı sunuluyor.

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!
DİĞER BANKALARA MEYDAN OKUDU!

Hindistan Merkez Bankası bu cazip oranlarla piyasada güçlü bir şekilde konumlandı. Bu kapsamda diğer finans kuruluşlarının kendi tekliflerini eşleştirmeleri veya geliştirmeleri için bir meydan okuma söz konusu. Bu rekabet ortamı, bankalar işlerini almak için yarışırken tüketiciler için faydalar vaat ediyor ve muhtemelen sektör genelinde daha iyi şart ve hizmetler sunuluyor.

ABD'DE MORTGAGE BAŞVURULARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR!

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,41'e azalırken, mortgage başvuruları yüzde 4 yükseldi. 
Bu süreçte önceki haftaya göre konut satın almaya yönelik başvurular yüzde 4, yeniden finansman başvuruları yüzde 2 yükseliş olduğu bildirildi. Ülkede 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı ise yüzde 7,41 ile 8 haftanın en düşük seviyesine kadar düştü.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

ABD'de mortgage başvuruları giderek artışını sürdürüyor...

Geri Dön