05 / 08 / 2024

bankalar 2014te ne kadar kar etti

bankalar 2014te ne kadar kar etti

Bankacılık sektörünün net dönem kârı ağustos sonunda 16.7 milyar lira oldu. Sektörün aktif toplamı ise Ağustos ayı sonunda 1.85 trilyon lira olarak gerçekleşti.

Mevduat faizlerinde büyük deprem! Bankalar oranları tek tek güncelledi, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizleri de değişti ve pek çok banka faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki bankaların mevduat faizi oranlarında son durum ne oldu? En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Milyonlarca emekli en fazla promosyon veren bankaları araştırıyor. Emeklilere ek gelir kaynağı sağlayan promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank emekli promosyonu arttı! Kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? Emekliler dikkat!

Kamu bankalarında emekli banka promosyonları güncellendi. Kamu bankaları emeklilerin promosyon ödemelerinden artışa gitti. Peki kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? 2024 kamu bankaları emekli promosyon ödemeleri...

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Yastık altında parası olanlar bankaların kapısını tıklattı! 100 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar 22 Mart 2024?

Son dönemde faiz oranlarında yaşanan artış, tasarruf sahipleri için de adeta yeni bir gelir kapısı oldu. Peki bankaların Mart 2024 mevduat faizi oranlarında son durum ne? İşte banka banka son dakika mevduat faizi oranları 22 Mart 2024... 

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Bankaların mevduat faizi yarışı iyice kızıştı! 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar Şubat 2024?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerce yastık altında parası olan vatandaşlar da bankaların mevduat faizlerini merak ediyor? Peki 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL?

Belli bir para birikimi olan ve bu parayı katlamayı planlayanların yeni adresi mevduat hesapları oldu. Peki, Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL? İşte detaylar...

Bankaların mevduat faizlerinde şok artış! 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu?

Bankaların mevduat faizlerinde yükseliş devam ediyor. Peki, 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Dolarla ilgili flaş gelişme. Çok kazanmak isteyen kesin bu bankalara baksın

Dolar fiyatlarının yükselmesinin ardından hangi bankaların ne kadara dolar sattığı merak edilmeye başlandı. İşte bankaların doları verdiği miktarlar.

Bankalar yüksek faizle karlarını resmen katladı! 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Bankaların, keskin şekilde artırılan faiz oranlarının ardından karlarını resmen katladı. Peki 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...

bankalar 2014te ne kadar kar etti Haberi

bankalar 2014te ne kadar kar etti


Bankacılık sektörünün net dönem kârı ağustos sonunda 16.7 milyar lira oldu. Sektörün aktif toplamı ise ağustos sonunda 1.85 trilyon lira olarak gerçekleşti.


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) bankacılık sektörünün ağustos ayına ilişkin "Konsolide Olmayan Ana Göstergeleri"ni açıkladı.  


Buna göre, sektörün aktif toplamı 2013 yılı sonuna göre yüzde 6,9 artarak, 119 milyar 537 milyon lira oldu. Ağustosta en büyük aktif kalem olan krediler 1 trilyon 145 milyar 999 milyon lira, menkul değerler 291 milyar 112 milyon lira olarak kaydedildi. Geçen yıl sonuna göre krediler yüzde 9,4, brüt takipteki alacaklar yüzde 15,3 ve menkul değerler yüzde 1,5 yükseldi.


Sektörün aktif büyüklüğü, ağustos döneminde 1 trilyon 851 milyar 938 milyon lira olarak hesaplandı.


Bankaların kaynak yapısına bakıldığında, en büyük fon kaynağı durumunda olan mevduat...