18 / 05 / 2024

bankalardan uyarı

bankalardan uyarı

Çok sayıda banka, hesabı olan binlerce kişiyi için harekete geçti ve müşterilerini uyarmaya başladı. Bu tarihi kaçıran kişilerin parası yasa gereği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecek...

Yerli ve milli deprem erken uyarı sistemi resmen kullanılmaya başlandı!

Akıllı sistemlere entegre edilen EDIS Deprem Erken Uyarı Sistemi, alışveriş merkezlerinden, sanayi şirketlerine, bankalardan, holding merkezlerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.

Merkez Bankası faiz düşürdü ama bankalardan uyarı var: Krediye erişim zorlaştı!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, mevduat faizlerinde son günlerde görülen yükseliş eğilimi ile ilgili olarak "Mevduat tarafında faizler yüzde 25'lere gidiyor. O tarafta mudiyi kaçırmak istemiyoruz" dedi ve kurumsal ticari firmalar için krediye erişimin de zorlaştığını vurguladı.

Merkez Bankası’dan döviz saati için kritik uyarı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bankalardan döviz işlemlerini piyasa saatlerine çekmesine ilgili mayıs ayında yaptığı sözlü yönlendirmeyi bugün yazılı uyarıya da dönüştürdü.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Mega projelere bankalardan tam destek!

Son bir yılda yaşanan terör saldırıları ve küresel belirsizliklere rağmen hız kesmeyen mega projelere bankalardan tam destek geldi. Proje finansmanının tutarı yüzde 20 artarak 223 milyara çıktı. Kredilerin yarısı enerji sektörüne verildi.

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.

Tüketici derneklerinden kampanya döneminde dolandırılmayın uyarısı!

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.

TÜSODER'den konut kampanyalarında dolandırılmayın uyarısı!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkan Yardımcısı ve Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Sibel Uyar'a Urla Villaları için suç duyurusu!

İzmir Barosu, Danıştay'ın yıkım kararını yerine getirmeyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ihale komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri için suç duyurusunda bulundu

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergilerinin ödenmesi için uyarı!

Belediye, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ödenmesini istedi. 31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan 2016 yılı emlak vergilerinin 1. taksitinin ödemeleri için uyarılarda bulunuldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden dönüşüm uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir uyarı yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürüldüğünü belirtti.

bankalardan uyarı Haberi

bankalardan uyarı

Kullanmadığınız banka hesabınızda paranız kalmış olabilir. Binlerce kişi bu hesaplardan kalan parasını çekmiyor. E-devlet hesabınızdan ve TMSF'nin internet sitesinden miktarı kuruşu kuruşuna öğrenebilirsiniz. Ayrıca tüm bankaların internet sitesine girdiğinizde liste de yer almaktadır.

  

Kimsenin önemsemediği ve her yıl bankalarda unutulduğu için el konulan para milyonları buluyor. Geçen sene 10 yıl içinde hiçbir işlem yapılmayan 1 milyon 44 bin hesap açıldı ve içindeki toplam 217 milyon lira para sahibi başvuru yapmadığı için Tasarruf Mevduatı sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi.

BANKALARDAN ÖNEMLİ UYARI

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; başvuru tarihi yeniden geldi. Bu yüzden de bankalar yasal olarak müşterilerini uyarmaya başladı ve 'Paranızı unutmayın' dedi.

  

BAŞVURU SÜRESİ BAŞLADI

Banka hesaplarındaki paraların zaman aşımına uğramaması için yasal başvuru süresi başladı. İşte konuyla ilgili bazı bankaların yaptığı...