18 / 05 / 2024

Banliyö treni seferleri iptal

Banliyö treni seferleri iptal

TCDD yetkilileri Sakarya, Kocaeli, İstanbul arasında binlerce çalışan ile öğrencinin merakla beklediği banliyö seferleri ile ilgili tarih vermezken gecikmenin bazı altyapı eksikliğinden kaynaklandığını bildirdi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Halkalı-Gebze banliyö Hattı'nda deneme seferleri başladı!

İstanbul'un ulaşım sorununu çözecek olan Halkalı-Gebze banliyö hattında sona çok az kaldı. Trenler gece deneme seferlerine başladı.

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı 29 Ekim 2018'de açılacak!

Halkalı-Gebze arasını 105 dakikaya indirecek olan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı, 29 Ekim 2018'de hizmete açılacak. Bbanliyö hattının yeniden açılabilmesi için sürdürülen çalışmalarda rayların döşenmesine başlandı.

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

İstanbul’un banliyö hatları 2018 sonunda açılacak!

2013 yılında son seferini yaptıktan sonra yenileme nedeni ile kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarında çalışmalar devam ediyor. 

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bugün Ankara ve İstanbul'daki banliyö hatları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı ne zaman bitecek?

CHP Niğde Milletvekili ve KİT komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı projesindeki çalışmaları meclis gündemine taşıdı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, soru önergesine yanıt verdi.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Haydarpaşa'nın kesintisiz ulaşımı için tarih verdi. İnşaatı hızlanan Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattının 2018'in sonunda açılacağını belirtti.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi ve elektromanyetik sistem yenilenmesi projesinin ne zaman tamamlanacağını ve Söğütlüçeşme istasyonunu sordu..

İstanbul'un banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2013 yılında 2 yıllığına kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarıyla ilgili bilgi verdi. Projenin açılışı 2018 yılı olarak planlanıyor.

Banliyö treni seferleri iptal Haberi

Banliyö treni seferleri iptal


TCDD yetkilileri Sakarya, Kocaeli, İstanbul arasında binlerce çalışan ile öğrencinin merakla beklediği banliyö seferleri ile ilgili tarih vermezken gecikmenin bazı altyapı eksikliğinden kaynaklandığını bildirdi. 


Bununla birlikte Yüksek Hızlı Tren seferlerinin artırılacağı, Ankara-Konya seferlerinde olduğu gibi İstanbul-Pendik Ankara Yüksek Hızlı Tren seferleri için de abonman uygulamasına geçilip bu hattı kullananlara fiyat avantajı sağlanacağı...