16 / 05 / 2024

banu ergin

banu ergin

Kuzu Grup ve Baysaş İnşaat'ın halkla ilişkiler çalışmalarını yürüten Banu Ergin PR, E7 Grup ile çalışmaya başladı...

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Vakıf Yatırım’ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, 1996 yılında kurulan Vakıf Yatırım’ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

VIA GYO ile Banu Ergin PR ayrıldı!

Banu Ergin PR, VIA Gayrimenkul Yatırım Ortakllığı ile yakın zamanda başlattığı iş birliğini karşılıklı sonlandırma kararı aldı. İşte Banu Ergin PR'ın açıklaması..

VIA GYO’nun yeni PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı.

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Banu Ergin PR bünyesine 4 yeni firma kattı!

2003 yılından bu yana başta inşaat, otomotiv, sağlık, hukuk, moda ve eğitim olmak üzere birçok farklı sektöre medya ilişkileri alanında hizmet veren Banu Ergin PR; Bursa Çimento, Bursa Beton, Çemtaş ve Rodaport’u müşteri portföyüne kattı.

Banu Evleri Ispartakule 3 projesinin ayrıntıları!

İstanbul'un yeni projelerle dikkat çeken bölgesi Ispartakule'de, Hasanoğlu İnşaat tarafından yapılan Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3 oda 1 salon konutların fiyatları 445 binTL'den başlıyor.

Banu Zorlu İzmir'de 2,5 milyon TL'ye 4 villa aldı!

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, Çeşmede yatırım yapıyor. Geçtiğimiz ay Çeşme’de yeni yapılan bir siteden 3 villa alan Zorlu, önceki hafta bir villa daha satın aldı.

Banu Evleri'nde 13 ev 6.3 milyon TL'ye satılacak!

Bahçeşehir'de Banu Evleri Sitesi A1 ve A2 blokta bulunan 13 adet daire, Başakşehir Belediye Başkanlığı tarafından 13 Temmuz 2015 günü kapalı teklif usulüyle ihale ediliyor.

Avcılar Banu Evleri Ispartakule 3'te 445 bin TL'ye 3+1!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 3 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Toplamda 74 daireden oluşan projede 3+1 daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Banu Evleri Ispartakule 3'te 350 bin TL'ye 2+1!

Toplamda 74 daireden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3'te teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Hasanoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede satılabilir alan 16 bin metrekare olarak belirlendi.

banu ergin Haberi

banu ergin


İnşaat sektöründe önemli yerlere sahip olan Kuzu Grup ve Baysaş İnşaat'ın halkla ilişkiler çalışmalarını sürdüren Banu Ergin PR,  E7 Grup  ile anlaştı. E7 Grup , artık medya ilişkileri yönetimini Banu Ergin PR üzerinden gerçekleştirecek.

Uzun yıllardır yapı malzemesi sektöründe faaliyet gösteren E7 Grup'un inşaat sektöründe de KAYACİTY, SUARE RESİDENCE, HUZZAK YAPI, LOUNGE gibi  projeleri...