01 / 05 / 2024

Banu Kıvcı Tokalı konut fiyatlarında balon

Banu Kıvcı Tokalı konut fiyatlarında balon

Konut fiyatlarında balon oluşturacak bir risk bulunmadığını söyleyen Halk Yatırım Direktörü Banu Kıvcı Tokalı, “Konut, 2015'de büyümenin tekrar yüzde 4’lere inşa edilmesinde etkili olacak" dedi.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

17 Ağustos yaklaşırken… İşte depremin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler

Geliştirilen inşaat teknolojilerinin depreme karşı dayanıklı şekilde yapılaşmasında büyük önem taşıdığının belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü haftasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Lagom Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagom Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Akın Kıvcı tarafından kuruldu.

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. Yatırımcılar tarafından meraka takip edilen projeye ilişkin tüm merak edilen soruları yanıtladık. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Sln Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sln Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Banu Ömür Ortaç tarafından kuruldu.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Bsa Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsa Mimarlık Limited Şirketi Kartal’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Banu Özel ve Samet Gündogan tarafından kuruldu.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

Banu Kıvcı Tokalı konut fiyatlarında balon Haberi

Banu Kıvcı Tokalı konut fiyatlarında balon

Ekonomik büyümeye konut sektörünün katkısı 2015 yılında da devam edecek. Konutun güvenli sektörlerden biri olmayı önümüzdeki yıl da sürdüreceğini dile getiren Halk Yatırım Danışmanlığı ve Araştırma Direktörü Banu Kıvcı Tokalı, “Konut fiyatlarında risk oluşturacak balon yok. Büyümenin tekrar yüzde 4’lere inşa edilmesinde etkili olacak” diye konuştu. Halk Yatırım'ın, 2015 Görünüm raporunu paylaşan Tokalı, düşük volatilitenin geride kaldığını, yüksek volatilitenin ise görülme ihtimali olduğundan bahsetti.


İNŞAAT, HAVACILIK GÜVENLİ

2015 yılında inşaat, çimento, cam ve havacılık sektörlerinin öne çıkacağını belirten Tokalı, model portföylerinin de bu sektördeki hisselerden oluştuğunu söyledi. 2015 yılına ilişkin enflasyon görünümünü de değerlendiren Tokalı, "İlk yarıda enflasyonun yüzde 6-7 seviyesinde düştüğünü görebiliriz. Kur ise hem destekleyici, hem risk tarafında görünüyor” dedi. Tokalı, petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte cari açığı yüzde 4-5...