06 / 05 / 2024

banyo 2017 modelleri

banyo 2017 modelleri

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor!

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor. Yatak, ayna, çöp tenekesi gibi günlük hayatımızdaki birçok eşyanın internete bağlanan modelleri geliyor. Uçuk kaçık ve bir o kadar çılgın ev eşyalarına hazır olun

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

Banyo dekorasyon modelleri!

Banyonuzda biraz değişiklik , biraz da ferahlık katmak ve aynı zamanda çok şık bir hava vermek istermisiniz? O zaman beklemeden aşağıda bahsettiğimiz öneriler çok işinize yarayacak

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Vintage dekorasyon modelleri!

Vintage; eski, antika eşyaların yeni, modern eşyalarla bütünlük içinde kullanılması; modernliğe eskinin soluğunun katılmasıdır. Şimdi ev dekorasyonunda da çokça yer bulmaya başladı.İşte Vintage dekorasyon modelleri...

banyo 2017 modelleri Haberi

banyo 2017 modelleri

Günümüz banyoları artık kişisel birer mekan haline geldi. İnsanlar banyolarında dinlenmek, keyifli vakit geçirmek ve huzur bulmak istiyor. İtalyan tasarım anlayışına getirdiği inovatif yaklaşım ile her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen ve farklı alanlar için farklı çözümler sunan ISVEA, tüketici tercihlerini ve dünya banyo trendlerini değerlendirdi.


Banyolar büyüyor

Son zamanlarda banyo dekorasyonunda önem kazanan fonksiyonel, estetik ve teknolojik ürünler banyoları evin en vazgeçilmez yaşam alanlarından birine dönüştürüyor. Bu dönüşümle birlikte önem kazanan rahat banyo isteği banyoların metrekarelerini de etkiliyor. Banyo ortamındaki detaylara odaklananlar, daha geniş kullanım alanı ihtiyacı ile büyük banyoları tercih ediyorlar.  Isvea CFO'su Giordano'ya göre; kullanıcılar artık stilize banyolar istiyor. Banyo dekorasyonunda kullanım alanı ve amaç önemli bir kriter haline geldi. Renginden işlevselliğine, dolabından armatürüne kadar tam bir...