19 / 05 / 2024

banyo armatür temizliği

banyo armatür temizliği

Artema, temizlikte hassasiyet arayanlara her temizlemede kararan armatürler için öneriler sunuyor. Doğru temizlik ürünü ve yöntemiyle armatürlerin nasıl parlak bir görünüme kavuşacağını belirtiyor.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Çorum Çomar Barajı’nda dip temizliği yapılacak!

Çorum’un yıllardır içme suyu ihtiyacını karşılayan Çomar Barajı’nda yapılacak olan dip temizliği ile kullanım süresi 13 yıl daha uzayacak. Barajda, Haliç’te yapılan çalışmanın benzeri yapılacak.

Malatya Büyükşehir'den 27 bin 375 ton hafriyat temizliği!

Çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kent genelinde gelişi güzel dökülen moloz yığınlarını kaldıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 27 bin 375 ton hafriyat temizliği yaptı.

ANTBİRLİK yeni yatırımlar için taşınma planları yapıyor!

ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, ANTBİRLİK'in zeytinyağı ve pamukyağı tesislerinin de yer aldığı Aksu'daki merkez tesisin yeni yatırımlar için artık uygun olmadığını açıkladı.

Körfez sermayesi Türkiye'ye yatırım için 1 Kasım'ı bekliyor!

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'daki seçim sonuçlarını bekliyor. KLMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz." dedi.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Bolu'da 51 bin hektarlık yeşil alan yatırımlar için imara açıldı!

Bolu'da aralarında orman arazilerinin de bulunduğu 51 bin hektarlık yeşil alan, turizm yatırımları için imara açıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, tahsis edilen alanın Bolu'nun toplam ormanlarının binde beşini geçmediğini söyledi.

Metal Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Metal Gayrimenkul tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu. Mevcut sermayesi 10 milyar TL olan Metal Gayrimenkul sermayesini 20 milyar TL'ye çıkaracak.

banyo armatür temizliği Haberi

banyo armatür temizliği

Artema, temizlikte hassasiyet arayanlara her temizlemede kararan armatürler için öneriler sunuyor. Doğru temizlik ürünü ve yöntemiyle armatürlerin nasıl parlak bir görünüme kavuşacağını belirtiyor.

Artema’nın önerilerine göre;

*Armatür temizliği sabunlu yumuşak bir bez ile yapılmalı daha sonra armatür mutlaka durulanmalı.


*Kalan su damlaları tekrar leke oluşturmaması için yine yumuşak bir bezle kurulanmalı.


*Lavabo ve eviye temizliğinde kullanılan temizleme tozları, klozet ve yer temizliğinde kullanılan çamaşır suyu, asit veya tuz ruhu gibi malzemeler armatür temizliğinde kesinlikle kullanılmamalı. Çünkü asit içerikli, kireç çözücülü veya klor içerikli sıvı temizlik malzemeleri armatür kaplamasının ömrünü kısaltır. Asit içeriği çok kuvvetliyse kaplamayı birkaç dakikada bile karartır.


*Sert temizlik ekipmanlarıyla (süngerlerin sert tarafı, alüminyum tel gibi) ürün yüzeyi temizlenirse zamanla kaplama aşınır ve hatta ana metale kadar ulaşır. Bunlara ek olarak kullanma...