18 / 05 / 2024

banyo mobilyası fiyatları

banyo mobilyası fiyatları

52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor. ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza geldi.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

ŞOK’ta ev kadınlarına özel dev indirimler! Elektrikli süpürge 1250 TL, spim mop 120 TL, 2’li banyo havlusu 100 TL...

ŞOK Market’in 18 Nisan’a kadarki indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 18 Nisan’a kadar ŞOK’ta elektrikli süpürge 1250 TL’ye, spim mop 120 TL’ye, 2’li banyo havlusu 100 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta başka hangi ürünler var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mudo’dan online alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Mudo’da banyo ve ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı. İşte Mudo'nun 8 Eylül 2022 tarihli fiyatları!

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

ORKA Cunda ile klasik tarzın modern yorumu!

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Üsküdar The Address Residence fiyatları!

Üsküdar The Address Residence fiyatlarına göre dairelerin metrekare birim bazında 4 bin dolardan başlıyor ve 6 bin dolara kadar ulaşıyor. Projede toplam 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı daire bulunuyor.

Çamlıca The Address Residence daire fiyatları!

Çamlıca The Address Residence daire fiyatları metrekare bazında 4 bin Dolar ile 6 bin Dolar arasında değişiyor. Teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede toplam 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı daireler bulunuyor.

Creavit'ten yeni Story Banyo Mobilyası!

Seramik sağlık gereçleri alanında Türkiye’nin öncü firmalarından olan Creavit, tasarımlarıyla göz dolduran, çeşitleriyle her zevke hitap eden ve işlevsellikleriyle hayatı kolaylaştıran banyolara imza atmayı sürdürüyor.

banyo mobilyası fiyatları Haberi

banyo mobilyası fiyatları

Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile hızlı büyümesine devam ediyor. Ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken ISVEA, 24. mağazasını İstanbul’da açtı.

52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor.

Türkiye'deki 24., İstanbul'daki 6. Mağaza

İstanbul'daki altıncı satış noktası ile tüketicilerle buluşan ISVEA, SRN Yapı Malzemeleri'ne ait 2.400 m2’lik geniş alanda sergilenen ödüllü tasarımları ile banyolara şıklık ve fonksiyonellik katıyor.

Sektörün En Önemli Üç Oyuncusundan Biri Olacağız...

Hızlı mağazalaşma stratejisi ile İtalyan tasarım anlayışını tüketicilerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, "ISVEA olarak Türkiye’deki kısa vadedeki hedefimiz marka bilinirliğimizi artırmak, müşterilerin alış veriş tercihlerinde yer bulmak, ürüne dokunmalarını sağlamak. Uzun vadede ise...