12 / 05 / 2024

banyo radyatörleri

banyo radyatörleri

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Bosna Hersek'te ikinci Cesar's Residence mağazası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Termo Teknik ile panel radyatörlerde kalite ve şıklık bir arada!

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

Zehnder yeni tasarımlarını mimarların beğenisine sunacak!

30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Zehnder’in benzersiz tasarıma ve fonksiyonelliğe sahip Yucca& Yucca Asym, radyatörleri mimarların beğenisini kazanacak.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Termo Teknik panel radyatörlerle estetik far yaratıyor!

Evlerde dekoratif panel radyatör şıklığı: Panel radyatörünüz estetikten uzak olmak zorunda değil. Dekoratif panel radyatörleri, banyopan ve panel radyatör sınıfında farklı renk, tip, tasarım ve ölçülerde 6.000’in üzerinde varyasyona sahip

Evinizi daha iyi ısıtmak için öneriler!

Yeni ev yaptınız veya evinize kombi taktıracaksınız hiç şüphesiz de eviniz daha iyi ısıtmak için önem önemli konu radyotör seçimi. Euroterm Aluminyum Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci şu tavsiyelerde bulunuyor;

Artema Banyo armatürleri yeniden dönüştürülebilir!

Artema, kalitesi ve dayanıklı ürünleri ile sektörün en güvenilir ve en çok tercih edilen markaları arasındadır. Artema banyo armatürleri de yenilenen tasarımları ile hem daha estetik hem de daha kullanışlı özelliklere sahip.

Termo Teknik dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi oluyor!

Fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik’in CEO’su Cem Nazif Yalçın: “Türkiye’deki istikrar, yatırım ve büyüme hedeflerimizde bize güven veriyor” dedi.

2023'e kadar tur operatörleri uzaya yolcu gönderecek!

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Başkanı Başaran Ulusoy, dünyada uzay turlarının başladığını belirterek, "Türkiye de bu trendden nasibini alacak. 2023'e kadar tur operatörleri uzaya yolcu gönderecek" dedi.

Bağcılar Belediyesi asansörleri denetliyor!

Bağcılar Belediyesi, TSE Enstitüsü uzmanları ile birlikte ilçe genelinde asansörleri denetleyerek, bakımlarını yaptırıyor. Bakımlarda kullanım hatası bulunan veya eksiklikleri olan asansörlere uyarı etiketleri yapıştırılıyor...

Tema Banyo kapılarını TİMDER’e açtı!

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi sayılan Beylikdüzü fabrikasının kapılarını TİMDER üyelerine açtı. Geniş bir katılımın olduğu bu özel organizasyonda Tema Banyo, yeni yatırımların da müjdesini verdi..

banyo radyatörleri Haberi

banyo radyatörleri

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.


İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un, Quaro radyatörü kare tasarımı ile geometriye yepyeni ve modern bir anlam yüklüyor. Renk kartelasındaki tüm renklerin uygulanabilmesi ve krom kaplama, paslanmaz çelik versiyonları ile her banyoya mükemmel uyum sağlayan Zehnder Quaro, seperatör olarak da oldukça etkileyici bir şekilde kullanılma olanağı sunuyor.


Banyonuzdaki başrol…


Hiç şüphesiz ki bir evin en özel kısımlarından biri de banyodur ve banyoya girildiği andan itibaren ortamda her zaman ferahlık hakim olmalıdır. Zehnder Quaro, düz kenarlı şık tasarımı sayesinde uygulandığı tüm banyolara soft bir dokunuş yapar ve varlığını hissettirmeden ortamda fark yaratır. Quaro’nun boruları arasındaki geniş mesafe sayesinde...