13 / 05 / 2024

Bar İslam Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Bar İslam Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Karadağ’da, tarihi Bar ve Ulciny kentlerini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Tabii ki sanayileşeceğiz, modernleşeceğiz ama çevreyi koruyacağız, bu dengeyi de koruyacağız" dedi...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Slovenya Ljubljana Camisi ve İslam Kültür Merkezi Haziran'da açılacak!

Temeli 2013 yılında atılan Ljubljana Camisi ve İslam Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Almanya'da Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. 

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Türk-İslam motiflerinden esinlenilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün atılıyor. Küçükçekmece'de hayata geçirilen ibadethane, eğitim ve kongre alanlarından oluşacak merkez 2 yılda tamamlanacak.

İslam Kültür Merkezi Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İslam Kültür Merkezi’nin bölgede Cumhuriyet döneminde bu alanda yapılan ilk çalışma olduğunu belirterek, merkezin Konya'ya değer katacağını söyledi

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Konya İslam Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanan Konya İslam Kültür Merkezi’nde beklenenin aksi bir durumla karşılaşıldı. İslam Kültür Merkezi’nde istenmeyen görüntüler oluşmaya başladı.

ABD İslam Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Dünyanın en büyük külliyesi olacak, Mimar Sinan tarzını yansıtan 700 kişi kapasiteli caminin de içinde bulunduğu ABD İslam Kültür Merkezi'nin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama birlikte yapacak.

Şahinbey'e Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun daveti üzerine Gazinatep’e gelen Özgecan'ın babası Mehmet, annesi Songül ve kardeşi Barış Ali Aslan, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Noel Baba Barış Köyü arazisi kültür varlığı ilan edildi!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 41 ülkenin desteği ile Beydağları Olimpos Milli Parkı Maden Koyu’nda kurulmak istenen Noel Baba Barış Köyü arazisini taşınmaz kültür varlığı ilan etti.

Konya’ya İslam Kültür Merkezi kuruluyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, İslam Kültür Merkezi ile Konya’ya önemli bir yatırımı daha kazandırıyor. 11 milyon liraya mal olacak İslam Kültür Merkezi, Mevlevihane ve Panorama Mevlana olmak üzere iki bölümden oluşuyor.

Bar İslam Kültür Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Bar İslam Kültür Merkezi ne zaman açılacak


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Tabii ki sanayileşeceğiz, modernleşeceğiz ama çevreyi koruyacağız, bu dengeyi de koruyacağız" dedi.


Bakan Güllüce, temaslarda bulunmak üzere geldiği Karadağ’da, tarihi Bar ve Ulciny kentlerini ziyaret etti.


Ulciny Belediye Başkanı Fatmir Gljeka tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katılan Güllüce, burada yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin sorunlarına ilişkin bir kitap kaleme aldığını hatırlatarak Türkiye’nin şehircilik ve modernleşme alanlarında önemli gelişmeler kaydettiğini ve bunu yaparken de çevreyi koruma hassasiyetine sahip olduğunu kaydetti.


Güllüce, Karadağ gibi denize kıyı ülkelerde hızlı yapılaşma talebinin bulunduğunu anlatarak "Bu güzelliklere dünya mirası olarak bakmak gerek. Tabii ki sanayileşeceğiz, modernleşeceğiz ama çevreyi koruyacağız, bu dengeyi de koruyacağız" diye konuştu.


Planlama, şehircilik ve çevrecilik konusunda çok ciddi teknik ve uzmanlık altyapısına sahip olduklarının altını çizen Güllüce, Başkent Podgoritsa’da...