04 / 05 / 2024

bar limanı ihalesini kazanan kim

bar limanı ihalesini kazanan kim

Global Yatırım Holding A.Ş, Karadağ'ın Bar İli'nde bulunan limanın onarım ihalesini kazandı...

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

Pendik Yat Limanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Yat Limanı, Balıkçı Barınağı ve Kıyı Düzenlemesi Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

İzmir Limanı ihalesi 2 yıl Danıştay'da bekledi, kayıp 1 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir Limanı'nın ihalesini yapıyoruz ve Danıştay'da İzmir Limanı ihalesi 2 yıl bekliyor. 2 yıl sonunda burayı alacak olan kişi vazgeçiyor ve biz 1 milyar dolar kaybediyoruz. Şimdi bunu bana Danıştay neyle izah edecek" dedi...

Çalık Holding, Basra’da liman projesi kazandı!

Çalık Holding’e ait iki şirket, Basra’da önemli bir ihale aldı. Şirketler Gap İnşaat ve Çalık Enerji, Basra Limanı’nın yenilenmesi ve rehabilitasyonu ihalesini kazandı...

Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı!

Bugün Bekir Emre Haykır'ın komisyon başkanlığında gerçekleştirilen Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı. Firma 410 milyon TL teklif verdi.

Bursa Güzelyalı’ya yat limanı yapılacak!

Ulaştırma Bakanlığı, Güzelyalı’ya Balıkçı Barınağı ve Yat Limanı yapacak. Revizyon kapsamında yapılması planlanan 4 iskelenin uzunluğu toplamda 190 metre olacak.

Tuzla Yat Limanı imar planı notu değişikliği askıda!

Tuzla Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Mersin için yeni liman planlanıyor!

Bir sahil ve liman kenti olan Mersin’in Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Alt yapı ile başladık, hedefimiz Mersin’i turizmle yeni bir kimliğe kavuşturmak. İnşallah Mersin bir barış, huzur ve kardeşlik şehri olacak” dedi.

Tuzla'daki tersane limanı inşaatına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Tuzla'daki bir tersane limanı inşaatında denize çöp ve hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi ne zaman tamamlanacak?

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi kapsamında 100'er metrelik 6 adet iskele ile liman içi güçlendirilecek. Ayrıca misafir teknelerin de rahatlıkla barınabileceği 250 teknelik bir liman kullanımına sunulacak.

Şile Limanı 6 iskele ile güçlendirilecek!

Şile Limanı 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilecek. 250 adet tekne bağlanacak limanda, balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, fuar ve festival alanı, spor alanları, eğlence parkları ve kaykay alanları yeniden yapılacak.

Dubrovnik Gruz Port ihalesini Global Liman aldı!

Global Liman İşletmeleri (GLİ), Dubrovnik Gruz Port ihalesini aldı. Liman inşaatının 2016’da başlayacağı, 2018’de tamamlanacağı ifade ediliyor.

bar limanı ihalesini kazanan kim Haberi

bar limanı ihalesini kazanan kim


Global Yatırım Holding A.Ş'nden yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Global Liman İşletmeleri A.Ş.'nin ("Global Liman"); Karadağ Ulaştırma ve Denizcilik İşletmeleri Bakanlığı ile Karadağ Liman İdaresi tarafından düzenlenen "Karadağ'ın Bar İli'nde bulunan Genel Yük ve Kargo Terminalinin Onarımı, Finansmanı, İşletilmesi, Bakımı ve Devri ile Devlet Hisselerinin Satışı"na ilişkin ihaleye ("İhale") teklif verdiğini 01.07.2013 tarihli özel durum açıklamamız ile kamuoyuna duyurmuştuk. Global Liman, İhale Komisyonu'ndan bugün aldıkları mektup ile İhale'yi kazanmış olduklarının bildirildiğini ve Hisse Alım Satım Sözleşmesi'ni sonuçlandırmaya yönelik sözleşme görüşmelerini yapmak üzere Karadağ'a davet edildiklerini Şirketimize bildirmiştir.


Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam...