29 / 04 / 2024

Baraa Kojak

Baraa Kojak

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Greenland Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenland Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Azhar, Masıhullah Azhar ve Mohammad Baraa Dlımy ortaklığında kuruldu.

Leylak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leylak Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Baraa Alshalabı, Esraa     Chalabı ve Faten Moftı ortaklığında kuruldu.

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Baraa Sibahi tarafından kuruldu. 

Al Baraa Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraa Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Nesren Abdul Daem ve Hayan Majaj ortaklığında kuruldu. 

Leia Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Leia Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Baraa Hadrı tarafından kuruldu. 

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Kojak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sıdrah İnşaat Malzemeleri ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdrah İnşaat Malzemeleri ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulsalam Hammamı, Mısa Hammamı ve Baraa Azzo ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Al Baraa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Idrıss ve Mohd Omar Nıhlawı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Fındıkzade, Şehremini Mahallesi, Ahmet Vefikpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baraa Alsasa ve Samah Alsasa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

La Premiere Desing Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

La Premiere Desing Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Baraa Osman, Alhakam Orabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta kuruldu.

Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed M. H. Mughrabi, Naser KH NM Alrandi, Baraa Kawkjy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Baraa Kojak Haberi

Baraa Kojak
Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Türkiye sınırları içerisinde veya dışarısında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj, altyapı ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir.Özellikle; 1. Toplu konut, konut, okul, çarşı,alışveriş merkezi, iş merkezi, kültür tesisleri, hastane binaları ile her çeşit binalar ve siteler yapmak,pazarlamak,aracılık etmek ve satışını yapmak. 2. Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, 3. Konusu ile ilgili her nevi resmi ve özel ihalelere katılmak, bu ihaleleri almak, ihale konularını yapmak, yaptırmak devretmek, her türlü resmi ve...