01 / 05 / 2024

baran bozoğlu idris güllüce

baran bozoğlu idris güllüce

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Eymir Gölü sınırındaki bir arazide yapılaşmanın önünü açan bir plan değişikliği yapıldığının ortaya çıkması üzerine Twitter'daki hesabından İdris Güllüce'ye tweet attı..

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Abdullah Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bozcu İnşaat Otomotiv Yedek Parça Akaryakıt Nakliye Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bozcu İnşaat Otomotiv Yedek Parça Akaryakıt Nakliye Reklam Organizasyon Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bozoğlu tarafından kuruldu.

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Baran Korukluoğlu tarafından kuruldu.

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

Bozdağlar Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bozdağlar Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Techbau Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techbau Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bozoğlu tarafından kuruldu...

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Baran Dumanoğlu, Deniz Bilgen ve Onur Çevikel ortaklığında kuruldu.

Albatros arazisinin satışının iptali istenecek!

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Bozoğlu, Büyükçekmece Belediyesine ait Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satışının iptali için hukuki süreç başlatma kararı aldıklarını belirtti

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun evine haciz geldi!

'O Hayat Benim' dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başı, sevgilisi Fırat Çoban'la kiraladıkları otomobil yüzünden derde girdi.

baran bozoğlu idris güllüce Haberi

baran bozoğlu idris güllüce

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Eymir Gölü sınırındaki bir arazide yapılaşmanın önünü açan bir  plan değişikliği yapıldığının ortaya çıkması üzerine Twitter'daki hesabından Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'ye çağrıda bulundu. Bozoğlu paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Idris Güllüce, bir açıklamanızda da 'Şurayı koruma altına aldık, imara açmayacağız, ağaçlandıracağız' deseniz? Somut bir şeyler yapsanız doğa için. Eymir'de inşaata izin vermemek elinizde, hadi bir kere de Çevre Bakanlığı yapın birkaç dakikalığına. Birkaç saniyeliğine Çevre Bakanı olup 'Kamuya çevre mühendisi lazım denetimleri bilimsel yapıcaz artık' deseniz. Bunu başarabilirsiniz sadece hayal edin kentlerde yemyeşil alanları, çocukların özgürce oynadıkları geniş meydanları, parkları. Eymir" kurtarmak için araya sokacak "arkası sağlam' 50 kişimiz yok am£ hayallerimiz, doğa ve insan sevgimiz var. Eymir'i halka açacağız...