05 / 05 / 2024

Baran Movar

Baran Movar

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cunda (Alibey) Adası'ndaki arsasına turistik tesis yapmak isteyen ancak sit alanında bulunduğu gerekçesiyle izin verilmeyen girişimci, 11 karavandan oluşan bir otel kurdu.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Rıdvan Fırat tarafından kuruldu.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Gürsel Baran'dan kamu müteahhitleri için fiyat farkı talebi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, kamu ile iş yapan müteahhitlerin yükselen girdi maliyetlerini karşılamakta çektikleri zorluklar sebebiyle fiyat farkı verilmesini talep etti. 

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi kuruldu!

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

Baran Movar Haberi

Baran Movar

Turizmci Baran Movar, Cunda'daki arsasına otel inşa etmek istediğini söyledi. Araştırmalarını sürdürürken arsasının doğal sit ve milli park alanında bulunduğunu öğrendiğini belirten Movar, tek çözümü tesisini karavanlardan yapmakta bulduğunu anlattı. Sadece karavanlardan oluşturabileceği bir otel projesine izin verildiğini anlatan Movar, "Tesisimiz, hepsi özel yapım 11 karavandan oluşuyor. Ortamdaki sıcaklığı hissetmeleri, alanın böyle büyüleyici ve hoş olması, Cunda merkeze bu kadar yakın olması ve doğal olması herkesi cezbediyor" diye konuştu. Misafirlerinin oteli arkadaşlarına tavsiye etmeye başladığını dile getiren Movar, "Odaların içi gayet lüks, televizyon, banyo, tuvalet oldukça lüks. İstenirse 4 kişilik bir aile kalabiliyor. Önde güzel bir verandası var. İnsanlar içeride bunalmadan rahat rahat kalabiliyor. Bir odanın kış sezonunda gecelik fiyatı 150 lira, yazın ise 400 liraya kadar çıkabiliyor" şeklinde...