29 / 04 / 2024

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat adres

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat adres

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ayhan tarafından Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Talat Sivrioğlu tarafından kuruldu.

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Taşçı tarafından kuruldu.

Ars Grup Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Arzu Arslan tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cinasoğlu tarafından kuruldu.

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kılıç tarafından kuruldu.

Onuk Yapı Mühendislik Montaj Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onuk Yapı Mühendislik Montaj Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Onuk tarafından kuruldu.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat adres Haberi

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat adres

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.


Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...