27 / 04 / 2024

Barcelona stat projesi

Barcelona stat projesi

La Liga'nın güçlü ekiplerinden Barcelona'da yeni stat heyecanı yaşanıyor. Kulüp yönetimi tarafından yapılan tanıtımda yeni Camp Nou'nun nasıl yapılacağı detaylarıyla ortaya kondu. 2017 Mayıs ayında başlayacak inşaatın 2021 Şubatı'nda biteceği belirtildi..

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

Millet bahçesi projesi, şehircilik açısından çok önemli bir karar!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, " Millet Bahçesi Projesi şehircilik açısından çok önemli bir karar. 15 şehrimizde 15 eski stat yerine 'millet bahçesi' yapılacak" dedi...

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Statü Yücesoy fiyat listesi!

Statü Yücesoy projesinde ön satışlar başladı. 189 bin TL'lik daire satışlarının tamamlandığı İzmir Statü Yücesoy projesi toplam 242 daireden meydana geliyor. Statü Yücesoy fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Roma'ya stat müjdesi!

Roma, yetkili mercilerden aldığı iznin ardından yeni stadı için hazırlıklara başladı. Yapılan açıklamada, stat projesi konusunda uzun zamandır anlaşmazlık yaşanan Roma Belediyesi yetkilileriyle toplantı yapıldığı belirtildi.

İzmir Göztepe'nin yeni stadı için acele kamulaştırma!

İzmir Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak yeni stat projesi için Bakanlar Kurulu acele kamulaştırma kararı aldı. Gürsel Aksel Stadyumu'nun bulunduğu alana ek olarak 150 metrekare alanın acele kamulaştırması için karar verildi.

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Barcelona stat projesi Haberi

Barcelona stat projesi

La Liga'nın güçlü ekiplerinden Barcelona'da yeni stat heyecanı yaşanıyor. Kulüp yönetimi tarafından yapılan tanıtımda yeni Camp Nou'nun nasıl yapılacağı detaylarıyla ortaya kondu. 2017 Mayıs ayında başlayacak inşaatın 2021 Şubatı'nda biteceği belirtildi. Yenileme çalışmalarının sonrasında kapasitenin 105 bine yükseleceği kaydedildi. Öte yandan stadın içerisinde küçük bir stat daha ola cağı ve özel olarak otoparkın da bulunacağı ifade edildi. 


Milliyet...