29 / 04 / 2024

Barcelonada kaç plaj kapatıldı

Barcelonada kaç plaj kapatıldı

Yetkililer, binlerce kişinin güneşlendiği ve denize girdiği altı plajı derhal boşaltma kararı aldı. Köpekbalığı taramasına çıkan sahil güvenlik botları ise Premia de Mar sahil hattında 60 km’lik bir hatta devriyeye başladı

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

ŞOK’ta kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim! Bu fırsat kaçmaz…

ŞOK market 1 Haziran-31 Ağustos kataloğunu yayınladı. Yeni katalogda plaj ürünleri öne çıkarken Haziran ayının ilk haftasında geçerli olacak başka bir kampanya daha yaptı. 1-7 Haziran arasında Micellar temizleme suyundan nemlendirici kreme kadar kişisel bakım ürünlerinde tam yüzde 30 indirim var!

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya, 4.İdare Mahkemesi, Kaputaş Kanyonu ve plajının Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Kaputaş Plajı'ndaki yapılaşma hukuka aykırı bulunmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesinde birinci derece sit alanı olarak kabul edilen Kaputaş Plajı'ndaki yapılaşma hukuka aykırı bulunmadı.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki projeler için dava açıldı!

Antalya Kaş İlçesi'nde dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kaputaş Plajı'na plaj, tuvalet ve büfe projesine karşı dava açıldı. Kaş Belediyesi'nin uygulamalarının plajın doğal karakterini bozduğu belirtildi.

Barcelonada kaç plaj kapatıldı Haberi

Barcelonada kaç plaj kapatıldı

İspanya’nın Barcelona kenti, köpekbalığı kâbusuyla sarsıldı. Dünyaca ünlü Costa Brava sahilinde iki köpekbalığı görülmesiyle emniyet harekete geçti.


Yetkililer, binlerce kişinin güneşlendiği ve denize girdiği altı plajı derhal boşaltma kararı aldı. Köpekbalığı taramasına çıkan sahil güvenlik botları ise Premia de Mar sahil hattında 60 km’lik bir hatta devriyeye başladı. Barcelona’lılara, ikinci bir duyuruya kadar denize girmeme uyarısı...