28 / 04 / 2024

barcelonanın stadının ismi nedir

barcelonanın stadının ismi nedir

Real Madrid'in Santiago Bernabeu'nun yenilenmesi için geçen hafta açıkladığı 400 milyon avroluk projeden sonra Barcelona'da nisan ayının ilk haftasında yapılacak oylama sonucunda karar vereceği yeni Nou Camp ile ilgili detayları paylaştı...

Altın üstadı İslam Memiş hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı ! Bu haberi hemen okuyun! İşte altının rekor kıracağı tarih

İvmeyi aşağılara yönelten altın için sabırsızlıkla dip seviye neresi olacak bekleniyor. Hem küçük hem de büyük yatırımcı FED kararlarının açıklanmasının akabinde altının yönünü merak ediyor. Ekonominin üstad ismi İslam Memiş merak edilen soruları cevapladı.

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!

O bakanlığın ismi değişiyor! Teklif TBMM'ye geldi ÇED koşulu da kalkıyor

TBMM'ye sunulan “Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ismi değişiyor. “Cazip hale getirme” gerekçesiyle endüstri bölgelerinde yatırımcılara mülkiyet devri yapılmasının önü açılacak.

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark yolda!

Eğlence mekanı işletmeciliğinin gediklilerinden Raşit Karakuş yepyeni bir eğlence merkezinin hazırlığını yapıyor. Karakuş, 5 bin metrekarelik Reina tarzı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Yeni mekanın ismi de Oligark...

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

7 maddede İstanbul Yeni Havalimanı!

Türkiye'nin en pahalı projesi olan yeni havalimanı bugün açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili kafalarda bir soru işareti yok. İşte iş cinayetleri, tartışmalı yer seçimi ve devasa pistleriyle İstanbul Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 7 Madde....

Yeni havaalanının adı ne olsun?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı programla bugün saat 16.30'da açıllacak. Havalimanının ismi açılış töreninde açıklanacak. 

Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 6 şey!

Türkiye'nin en pahalı projesi olan yeni havalimanı pazartesi günü açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili herhangi bir soru işareti yok. İşte Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 6 şey...

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Muş Havalimanı'nın ismi belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan Muş Havalimanı'nın yeni ismini kamuoyuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3. havalimanı isim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanının ismi konusunda açıklama yaptı. Erdoğan, isim konusunda sabırlı olunması gerektiğini söyledi...

barcelonanın stadının ismi nedir Haberi

barcelonanın stadının ismi nedir


İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona stadı Nou Camp'ın yenilenmesine ilişkin ayrıntılar açıklandı.


İspanya futbolunun iki büyük kulübü Real Madrid ile Barcelona arasındaki çekişme iki takımın tarihi stadyumlarına da yansıdı. Real Madrid'in Santiago Bernabeu'nun yenilenmesi için geçen hafta açıkladığı 400 milyon avroluk projeden sonra Barcelona'da nisan ayının ilk haftasında yapılacak oylama sonucunda karar vereceği yeni Nou Camp ile ilgili detayları paylaştı.


Barcelona'nın yönetim kurulunda geçen haftalarda kabul edilen Nou Camp'ın yıkılıp yerine yeni bir stadyum yapılması ve basketbol maçlarının oynandığı kapalı spor salonunun yenilenmesi projeleri hakkında basına bilgi veren Barcelona Kulübü Başkan Yardımcısı Javier Faus, tüm projenin toplam maliyetinin 600 milyon avro olarak öngörüldüğü kaydetti.


Yeni Nou Camp'ın 400 milyon avroya mal olacağını söyleyen Faus, seyirci kapasitesinin 105 bine çıkarılacağını,...