29 / 04 / 2024

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!



İPhone’ların ismi mi değişiyor? Vatandaşlar bu sorunun cevabını arıyor. iPhone 14 serisinde şaşırtan isim değişikliği ile konuşuluyor.  Bu haber sonrası yeni çıkacak iPhone 14'lerin fiyatı da araştırılmaya başlandı. İşte iPhone 14 hakkında merak edilen detaylar... 

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone 14 serisinde şaşırtan isim değişikliği ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı iddiaları gündemde yer alıyor. iPhone dünyadaki kullanıcı sayısı ile öne çıkan bir telefon modelidir. iPhone kullanan vatandaşlar ya da iPhone almayı planlayanlar, iPhone’ların isminin değişip değişmeyeceğini araştırılıyor.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön