03 / 05 / 2024

Barış Aydın açıklama

Barış Aydın açıklama

Müteahhitlikte standart bulunmadığını söyleyen Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Barış Aydın, insanların ailece yaşadığı bu yapıları yapan müteahhitlere de bir standart getirilmesi gerektiğini savundu.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

TOKİ'den Aydın'a 206 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın İncirliova'da hayata geçireceği 206 yeni konutun ihalesini 25 Nisan'da gerçekleştirecek.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

TOKİ'den Aydın'a 215 konut ile hükümet konağı!

TOKİ Aydın'ın İncirliova ilçesinde 215 adet konut, Çine ilçesinde ise hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ'den Aydın'a 215 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ, Aydın İncirliova'da 215 adet konut inşa edecek.

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Barış Aydın açıklama Haberi

Barış Aydın açıklama


Taksiciye, bakkala standart var, müteahhide yok Ankaralı inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye genelinde 300 bine yaklaşan müteahhitlere standart getirilmesi için hükümetin kapısını çaldı. Taksi şoförlerinin ve bakkalların standardı olduğunu fakat müteahhitlikte standart bulunmadığını söyleyen Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Barış Aydın, insanların ailece yaşadığı bu yapıları yapan müteahhitlere de bir standart getirilmesi gerektiğini savundu. 


İnşaatçılar. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcıya taksi şoförlerinin ve bakkalların bile standartları olduğu fakat müteahhitlerin bir standardı olmadığı yönünde şikâyetlerini dile getirdi. İnşaat sektörüne gelişi güzel çok kişinin girdiğini söyleyen Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Barış Aydın.  "Ülkemizde haydi gidelim inşaat yapalım diyen '100 binin üzerinde insan var. Teneke binalara artık son verilsin. Yapı ruhsatı bakkaldan değil,...