02 / 05 / 2024

Barış Aydın ankara sağlık yatırımları

Barış Aydın ankara sağlık yatırımları

ASÎAD Başkanı Barış Aydın, özellikle inşaat, hizmet ve sanayi sektöründe son yılların parlayan yıldızı Ankara'nın, tıbbi malzeme ve savunma gibi bazı sektörlerde açık ara farkla önde gitmesinin gururunu yaşadıklarını kaydetti...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Aydın'da imar yolsuzluğu operasyonu: 15 gözaltı!

Aydın merkezli Ankara, İzmir, Mardin, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda, Hazine'ye ait denize yakın kıymetli araziler üzerinde usulsüz işlemler yaptıkları gerekçesiyle aralarında kamu personelinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı..

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

İmar barışı devletin vatandaşla barışmasını sağlayacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve ’İmar Barışı’ diye komuoyunda duyurulan yasa ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Barış Aydın ankara sağlık yatırımları Haberi

Barış Aydın ankara sağlık yatırımları

ASİAD Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın modern sağlık yatırımlarıyla "marka kent" olacağını söyledi ANKARA Sanayici ve İşadamları Derneği (ASÎAD) Başkanı Barış Aydın, özellikle inşaat, hizmet ve sanayi sektöründe son yılların parlayan yıldızı Ankara'nın, tıbbi malzeme ve savunma gibi bazı sektörlerde açık ara farkla önde gitmesinin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Aydın, "Şu an özel ve devlet olmak üzere 100 yakın hastane bulunmakta. Bunlardan 10'u üniversite hastanesi, 32'si özel, 4'ü askeri hastane, 6 diş sağlığı merkezi, 2 doğumevi, 3 resmi ve kamu hastanesi, 38 devlet hastanemiz, şifa kaynağı kaplıcalarımızla sadece Türkiye'nin değil, Ortadoğu ve Balkanlar'ın da sağlıkta marka kenti olabiliriz" dedi. Coğrafi olarak da Türkiye'nin kalbinde yer alan Ankara'da son yıllarda en hızlı gelişen sektörün medikal sektörü olduğunu, bu sektördeki gelişimin iyi değerlendirilmesi...