29 / 04 / 2024

Barış Ayhan kimdir

Barış Ayhan kimdir

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Sinop'u doğru imar edemedik!

Sinop'ta doğru bir imar planı yapılamadığını söyleyen CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, ''4 köy ile ilgili olarak ilave bir imar planı yapıldı. Ancak burada çok ciddi sıkıntılar yapıldı. O bölgede maalesef doğru bir imar planı yapamadık'' diye konuştu.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Barış Ekener kimdir?

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Barış Ayhan kimdir Haberi

Barış Ayhan kimdir

31 Mart’ta yapılan seçimlerde Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, görev yapan ilk 6 ayını ve Sinop’la ilgili hedeflerini Cumhuriyet Anadolu’ya anlattı. 

Sinop’taki en büyük sorunun “imar planı yoksunluğu” olduğunu sözlerine ekleyen Ayhan, “2016’da yeni bir imar planı hazırlanmış. Ancak mahkemeye taşınmış ve Sinop’un yeni imar planınını mahkeme iptal etmiş. Yasaya göre iptal nedeni ile eski imar durumuna da dönemiyorsunuz. Yani, Sinop şu anda imar planı olmayan, ruhsat verilemeyen ve tüm inşaatları mühürlü bir kent. Bu da ilin tüm ticari hayatını etkilediği gibi belediyemiz gelirlerini de çok etkiliyor. İmar planının iptal edilmesini fırsata çevirmeyi planlıyoruz ve kentin güney ve güney batı yönünde yeni Sinop yaratmayı hedefliyoruz. Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor. Bu planla birlikte ‘eski’ ve...