27 / 04 / 2024

Aycan Avcı Kimdir?

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..



Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı, 1992'de Georgetown Üniversitesi Uluslararası Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Avcı çalışma hayatına 1993 yılında Koç Grubu’nda başlamıştır. Koç Grubun bünyesinde İstanbul ve Moskova’da çeşitli pozisyonları üstlenmiştir. 

Aycan Avcı Kimdir?

Aycan Avcı, 1996-1998 yılları arasında Interbank’da BDT baş temsilcisi olarak görev yapmıştır. Kariyerinde bir sıçrayış yapmış ve 2000 yılında Columbia Business School’dan MBA (Finans ve Ekonomi) derecesini almıştır.Avcı 2000-2002 yılları arasında McKinsey & Company’de, 2002-2004 yılları arasında ise Reform Kurumsal danışmanlık şirketinde danışman olarak çalışmıştır.

Avcı, Ocak 2005- Eylül 2005 tarihleri arasında ise PCG Danışmanlık şirketinde yönetici görevini üstlenmiştir. Avcı, Ekim 2005’te aile şirketi olan Aya Danışmanlık’ı finansal danışmanlık odaklı bir danışmanlık şirketine çevirmiş ve halen Aya Danışmanlık’ta finansal danışmanlık hizmetlerini sürdürmektedir. 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aycan Avcı'nın biyografisi..


Geri Dön