19 / 05 / 2024

Barış Kılıç dizileri

Barış Kılıç dizileri

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde ünlü oyuncu Barış Kılıç ile yaptığı röportajını yayınladı. Barış Kılıç inşaatçı çıktı.

CHP’li Sevda Erdan Kılıç barınma krizine parmak bastı: Memurlar ya toplu ev tutuyor ya da baba evine dönüyor!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç yaptığı açıklamada yaşanan barına krizine değinerek,  memurların ya toplu ev tuttuklarını ya da tayin isteyerek baba evine döndüklerini söyledi.

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Rize'de çok tartışılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Rize'nin Muradiye ilçesindeki çok tartışılan 7 katlı bina yıkılıyor. Sahibinin 'İmar Barışı'ndan yararlanmak için başvuruda bulunduğu dere yatağındaki bina için çalışmalar başladı.

İmar barışı nasıl hesaplanır?

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Ödeme ise 31 Aralık 2018 tarihine kadar yapılabiliyor. Peki, imar barışı nasıl hesaplanıyor?

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Barış Kılıç'tan Bağdat Caddesi'ne butik proje!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde ünlü oyuncu Barış Kılıç ile yaptığı röportajını yayınladı. Barış Kılıç inşaatçı çıktı.

Barış Kılıçarslan’ın 'Girişimcinin Yol Haritası' eğitimi büyük ilgi gördü!

Bayim Olur musun Fuarı’nda, RE/MAX Türkiye eğitmeni Barış Kılıçarslan’ın verdiği “Girişimcinin Yol Haritası” eğitimi büyük ilgi gördü. Kılıçarslan, "Özgüveni yüksek bir girişimcinin önündeki en büyük engel “korku”" dedi.

Barış Kılıç dizileri Haberi

Barış Kılıç dizileri

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde ünlü oyuncu Barış Kılıç ile yaptığı röportajını yayınladı. Barış Kılıç inşaatçı çıktı. İşte, Cengiz Semercioğlu'nun Barış Kılıç ile olan röportajı...


Kanal D’nin yeni dizisi “Evlat Kokusu” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Barış Kılıç’ı “Adını Feriha Koydum” ve “Güllerin Savaşı”ndan tanıyordum ama daha önce hiç tanışmamıştık. 10 yıllık evli, 9 ve 6 yaşında iki erkek çocuğu olan 38 yaşında birinin dizi sektörüyle ilgili görüşlerini merak edip kapısına dayandım. Karşıma müthiş sıcak, yakışıklı olduğu kadar sempatik bir ‘baba’ oyuncu çıktı.


1) Hayırlı olsun yeni diziniz. “Evlat Kokusu” ne zaman başlıyor?

- Teşekkür ederim. 8 Mart Çarşamba günü başlıyor. Bütün arkadaşlarımla inanılmaz bir emekle bu işi hazırladık. Mutluyuz. İyi bir iş olduğunu düşünüyoruz. Seyirci gözüyle bunun karşılığı ne...