21 / 05 / 2024

Barış Mançonun evi

Barış Mançonun evi

2002 yılında ünlü müzisyen Barış Manço'nun Moda semtinde bulunan köşkü ve aynı semtteki dairesi icra yoluyla satışa çıkarılmış. Meşhur köşkün satıştaki başlangıç değeri 900 milyar lira olarak tespit edilmiş.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abolfazl Mohammadırana, Hüseyin Barımanı ve Khosrou Bagherıdınanı ortaklığında kuruldu.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

İmar barışında doğru bilinen yanlışlar!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve imar hatalarını düzeltmek için başlatılan imar barışı uygulamasında doğru bilinen birçok yanlış bulunuyor. İşte o haber...

İmar barışında evi dükkana çevirme!

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. İmar barışında evi dükkana çevirme için bu belge veriliyor mu?

İmar barışına drone denetimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaçak yapılaşmanın önüne geçmek ve İmar Barışı fırsatçılarına karşı koymak için yeni bir uygulamaya hazırlanıyor. Bakanlık, Çinlilerle işbirliği yapıp, havadan ‘drone’ ile denetim yapacak.

Hangi yapılar imar barışından yararlanacak?

Sütlüce'de yıkılan 4 katlı binanın kaçak olduğu ortaya çıkmıştı. İstanbul'da onun gibi, birçok kaçak yapı bulunuyor. Peki bu yapıların hangileri, hangi koşullarda imar barışından faydalanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor...

İmar barışıyla yeni bir finansal enstrüman ortaya çıkacak!

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, “İmar Barışından sonra Yapı Kayıt Belgeli binalar adı altında yeni bir finansal enstrüman ortaya çıkacak” yorumunu yaptı. 

Barış Mançonun evi Haberi

Barış Mançonun evi



Manço'nun köşkü de haraç-mezat gidiyor


İki yıl önce kaybettiğimiz ünlü müzisyen Barış Manço'nun Bodrum'da kendi adını taşıyan tatil köyünün, şarkılarını bestelediği iki piyanonun ve antika eşyalarının ardından, şimdi de Moda'daki köşküyle yine aynı semtteki dairesi icra yoluyla satışa çıkarıldı. 


     HALKBANK, ASM Dış Ticaret Ltd. Şti.'den 2,5 trilyon liralık alacağını tahsil için, borçlu şirketin kefillerinden Barış Manço'nun Moda'daki toplam 492 metrekarelik dört katlı köşkü ile aynı semtteki 149 metrekarelik dairesinin icra yoluyla satışını istedi. Köşkün başlangıç değeri 900 milyar, dairenin ki ise 120 milyar lira olarak tespit edildi. Halkbank, Barış Manço'yla birlikte eşi Lale Manço ve Sulhi Aksüt'ün de...