26 / 07 / 2024

barış tekin kimdir

barış tekin kimdir

ANTOD Yönetim Kurulu Üyesi Barış Tekin, farklı şehirlerde edindiği tecrübesini Ankara'ya taşıdı. Tekin, "Ankara son yıllarda turizmde ivme kazandı" dedi.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tekin, Çağlar Bağ, Elchın Mammadbayov ve Mona Farısvand ortaklığında kuruldu.

Zigorat İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zigorat İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Tekin tarafından kuruldu.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

İmar barışından yararlanan firmalar mecliste!

İmar barışından yararlanan firmalar meclis gündeminde taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Barış Ekener kimdir?

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Tekin Esen kimdir?

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

Tekin Saraçoğlu kimdir?

Yapı Denetim sisteminin gelişmesi ve düzelmesi doğrultusunda çalışmalarına devam etmekte olan Tekin Saraçoğlu, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Başkanı oldu. Peki, Tekin Saraçoğlu kimdir?

Barış Başat kimdir?

2005 ve 2006 yılları arasında B Design, Romanya – Bükreş ofisinde direktörlük görevini yapan Mimar Barış Başat kimdir? Barış Başat, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Barış Başat..

barış tekin kimdir Haberi

barış tekin kimdir

Farklı kentlerde turizm sektöründe önemli görevlerde bulunan Barış Tekin, şimdi Ankara'da. İki ay önce kurulan Ankara Turistik Otelciler Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Tekin, Kentin İşadamları'nın konuğu oldu. Teknoloji ve sanayi alanında büyük ivme kazanan Ankara'nın turizmde de atağa geçmesi gerektiğini anlatan Tekin, Wyhndam Otel'de genel müdür olarak görev yapıyor. Tekin, "Ankara bürokrasi şehri olduğu için birçok kongreye ev sahipliği yapıyor. Kültür, sanat ve sağlık turizmiyle de öne çıkıyor" diye konuştu. 


Uzun yıllar resort otelde çalıştıktan sonra şehir otelciliği yapmak zor olmadı mı? 


Resort oteller sahilde oluyor. İnsanlar oraya dinlenmeye geliyor. Yılın büyük bir bölümünü çalışarak geçirdikleri için kısıtlı zamanda bütün etkinliklerden yararlanmak istiyorlar. Şehir otelciliğinde ise müşteri portföyü daha çok iş adamlarından oluşuyor. Resort'ta müşterilerin tüm günlerini planlıyoruz. Uzun yıllar resort...