11 / 05 / 2024

bartın adalet sarayı ne zaman açılacak

bartın adalet sarayı ne zaman açılacak

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçen yıl aralık ayında proje ihalesi yapılan Bartın Adalet Sarayı'nın proje çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Tunç, yeni adalet sarayını yatırım programına aldıklarını söyledi...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Gazze Adalet Sarayı açıldı!

İsrail'in işgali altında bulunan Gazze Şeridi'nde Katar'ın finansmanıyla inşa edilen Adalet Sarayı hizmete açıldı. 

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Niğde Adalet Sarayı'nın inşaatı 2017'de bitecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Adalet Sarayı'nın yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorusunu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Bekir Bozdağ'dan İzmit'e yeni Adalet Sarayı sözü!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Malatya'da adalet sarayı ve cezaevleri inşa edilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir adalet sarayı, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine yeni cezaevleri yapılacağını açıkladı.

bartın adalet sarayı ne zaman açılacak Haberi

bartın adalet sarayı ne zaman açılacak


Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçen yıl aralık ayında proje ihalesi yapılan Bartın Adalet Sarayı'nın proje çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.


Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, iktidarları döneminde her alanda olduğu gibi adaletin rahat ve daha güvenli işleyebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. 


Kentin mevcut adliye binasının ihtiyaca cevap veremediğini, bu nedenle gerçekleştirdikleri girişimler neticesinde yeni adalet sarayı yapımını yatırım programına aldıklarını anlatan Tunç, şunları kaydetti:


"Bartın'da her alanda olduğu gibi adalet alanında da önemli yatırımlara imza attık. Bu kapsamda Amasra Adalet Sarayı'nın yapımını gerçekleştirerek hizmete açtık. Bartın'a açık cezaevi kazandırdık. Bartın Adalet Sarayı'nın da proje çalışmaları tamamlandı. Yapım ihalesinin ardından Bartın, adalet hizmetlerinin yürütülmesi açısından da büyük bir esere kavuşmuş...