28 / 04 / 2024

Bartın Adalet Sarayı proje çalışmaları tamamlandı!

Bartın Adalet Sarayı proje çalışmaları tamamlandı!

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçen yıl aralık ayında proje ihalesi yapılan Bartın Adalet Sarayı'nın proje çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Tunç, yeni adalet sarayını yatırım programına aldıklarını söyledi...




Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçen yıl aralık ayında proje ihalesi yapılan Bartın Adalet Sarayı'nın proje çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.


Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, iktidarları döneminde her alanda olduğu gibi adaletin rahat ve daha güvenli işleyebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. 


Kentin mevcut adliye binasının ihtiyaca cevap veremediğini, bu nedenle gerçekleştirdikleri girişimler neticesinde yeni adalet sarayı yapımını yatırım programına aldıklarını anlatan Tunç, şunları kaydetti:


"Bartın'da her alanda olduğu gibi adalet alanında da önemli yatırımlara imza attık. Bu kapsamda Amasra Adalet Sarayı'nın yapımını gerçekleştirerek hizmete açtık. Bartın'a açık cezaevi kazandırdık. Bartın Adalet Sarayı'nın da proje çalışmaları tamamlandı. Yapım ihalesinin ardından Bartın, adalet hizmetlerinin yürütülmesi açısından da büyük bir esere kavuşmuş olacaktır."



AA


Geri Dön