28 / 04 / 2024

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "'İstinaf yargıyı uzatıyor' şeklinde yapılan eleştirilerin hiçbir dayanağı yoktur. Elimizdeki veriler, yargılamayı uzatan değil, yargılamayı hızlandıran bir imkan olduğunu ortaya koyuyor, bir ikinci derece yargılama olduğunu ortaya koyuyor." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Bozdağ, Bartın Adliyesi'ne yaptığı açılış konuşmasında, mahkemenin önemli yerlerden biri olduğunu söyledi.

2002 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye genelinde eş zamanlı kalkınma projelerinin yürütüldüğüne işaret eden Bozdağ, 81 ilde bölünmüş yol, toplu konut, doğalgaz ve diğer hizmetler için  eş zamanlı tedbirler alındığını kaydetti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön