29 / 04 / 2024

Bartın Belediyesi kentsel tasarım ödülü

Bartın Belediyesi kentsel tasarım ödülü

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bartın'da 100 yıl hizmet verecek projelere imza atıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üretken belediyecilik anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartınlıların hizmetine sunan Bartın Belediyesi'nin başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirtti...

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Bingöl'ün çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ihalede 2 etabın yapım işini üstlenen firma ile sözleşme imzalandı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Bartın Belediyesi kentsel tasarım ödülü Haberi

Bartın Belediyesi kentsel tasarım ödülü

Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri bu yıl 10. kez yurt dışından Belediye Başkanlarının da katılımıyla uluslararası statüde gerçekleştirildi. Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen ödül töreninde 12 farklı kategoride toplam 29 ödül verildi. Bartın Belediyesi de Gazhane Parkı Projesi ile Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “10. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri programı kapsamında belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar ödül aldı. Çok sevdiğimiz Bartın’ımızı güzelleştirmek adına özenerek yaptığımız çalışmalarımızın bu şekilde organizasyonlarda değer görmesi ve ödüllendirilmesi bizlere gurur katmaktadır. Etkinlik kapsamında ödüle layık görülen Gazhane Kültür Parkı’mızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarımızın devamını diliyorum” diye...