01 / 05 / 2024

bartın emekli için toki evleri

bartın emekli için toki evleri

Emekliler Derneği Bartın Şubesinde TOKİ evleri kayıtları devam ediyor. Emekliler Derneği Bartın Şubesinde yoğunluk yaşanırken emekliler derneğine üye olmayan emeklilerde derneğe üye oluyor.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sarıyer Küçükarmutlu riskli alan kararının iptali için dava açıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen FSM Küçükarmutlu’da vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yaptıkları itirazdan sonra bu kez de kararın iptali için mahkemeye başvurdu

Bakırköy dönüşüm için gün sayıyor!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin muhalif belediyelerin de kentsel dönüşüm için müracaat etmelerini istemesi Bakırköy Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Kartal Singer Sitesi'nde dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde hızla yenilenmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bu kez Petroliş Mahallesi’nde 2870 ada 3 parsellik alan üzerine kurulu Singer Sitesi, yapılacak yıkım töreniyle, dönüşmek için ilk adımı atacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname aldı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname satın aldı.

Altınşehir ve Tahtakele kentsel dönüşümü için master plan hazırlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkankığı (TOKİ) Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için master plan hazırlatacak.

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtı!

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtığı İpek Açar’la arasındaki buzları eritti. Açar, “Hepimiz birbirimizi seviyorduk. Eski dostlar düşman olmaz” dedi.

Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Martı GYO finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'ni seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Orhangazi'de okul dönüşümleri için yeni dosya hazırlanıyor!

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir dönüşüm raporu hazırlığına başladı.

Adana Çukurova kentsel dönüşüm için bakanlıktan izin bekliyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını anlattı. Çetin ''Kentsel dönüşüm için hazırız, bakanlıktan onay bekliyoruz. Kimseyi yerinden yurdundan etmeyiz, yerinde dönüşümden yanayız.''dedi.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm için uzlaşmalar başlıyor!

Okmeydanı’nda 6 mahallenin riskli alan ilan edilerek resmi gazete yayımlanmasının ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Artık tapulardan sonra dönüşüm için uzlaşmaların da başlayacağı yeni bir dönemin haberini verebiliriz” dedi.

bartın emekli için toki evleri Haberi

bartın emekli için toki evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İle Türkiye Emekliler Derneği Genel başkanlığının anlaşması üzerine Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesinde TOKİ Evleri için kayıtlar başladı. Emekliler Derneği Bartın Şubesinde yoğunluk yaşanırken emekliler derneğine üye olmayan emeklilerde derneğe üye oluyor. Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı yaptığı açıklamada; “Genel merkezimizin ve şubemizin girişimleri ile Başbakanlık toplu konut idaresi tarafından yapılan anlaşma sonucunda derneğimize kayıtlı üyelerimize Bartın il sınırları içinde TOKİ konutları yapılacak, emeklilerin derneğimiz şubesinde TOKİ Evleri için kayıtlar devam ediyor” dedi


Kalaycı, şöyle devam etti:

“Derneğimize üye olan emeklilerimiz TOKİ Evleri için kayıtlarını yaptırıyor. Derneğe üye olmayan emeklilerimiz ise önce derneğimize üye oluyor ardından da TOKİ Evleri için kayıt yaptırıyor. Bu nedenle üye artışımızda ciddi bir yoğunluk söz konusu. Bartın’da yaşayan...