05 / 07 / 2024

bartın halk toplantısı

bartın halk toplantısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Arıt Çayı üzerinde Kayadibi Regülatörü ve HES Yenileme ve Rehabilitasyon Projesi planlan­maktadır.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı ertelendi!

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Nazilli Belediyesi'nde yılın son toplantısında imar konuları görüşüldü!

Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İzmit Belediye Meclisi 2016'nın son toplantısını gerçekleştirdi!

İzmit Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, önemli gün ve haftalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Piyasalar ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesildi!

Piyasalar bu hafta ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesilecek. Fed’den sürpriz beklenmezken, ‘İyi ki de pas geçecek’ dedirtiyor. Dolarda da düzeltme olabilir.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali'nin halk toplantısı 21 Temmuz'da!

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

bartın halk toplantısı Haberi

bartın halk toplantısı


T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN DUYURU

İvme Grup Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından; Bartın İli, Merkez İlçesi, Kayadibikavlak Köyü, Arıt Çayı üzerinde Kayadibi Regülatörü ve HES Yenileme ve Rehabilitasyon Projesi planlan­maktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince aşâğıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve öne­rilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Osman’ın Yeri Düğün Salonu

Toplantı Yerinin Adresi:Kayadibiçavuş Köyü/Merkez/Bartın

Toplantı Tarihi:18.07.2013

Toplantı Saati:11:00


Proje Sahibi:İvme Grup Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. 

Tel : (0 312) 395 70 00 Faks : (0 312) 395 70 05


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:Ekonorm Çevre İ.S.G Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti.

 Tel : 0(312) 466 10 90 Faks : 0(312) 466 10...