15 / 05 / 2024

bartın il emniyet müdürlüğü bölge trafik bölge binası ne zaman yapılacak

bartın il emniyet müdürlüğü bölge trafik bölge binası ne zaman yapılacak

Bartın İl Özel İdaresi tarafından Bartın Kutlubey Tabaklar Mevkii' ne yapılacak olan Bölge Trafik hizmet binası yapımı projesi tamamlanarak yapım ihalesi için çalışmalara başlanıldığı bildirildi...

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bartın İli, Ulus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bartın´ın Ulus ilçesi´nde de kura çekilişi heyecanı yaşattı. TOKİ, hak sahiplerini belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği kura çekilişlerine devam ediyor. 

Bartın'da günübirlik evlere 59 bin 449 TL'lik ceza!

Bartın İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından günübirlik evlere yönelik denetimler başladı. Günlük kiralanan 5 eve 59 bin 449 TL'lik idari para cezası kesildi.

Bartın'daki 20 yıllık atıl otel turizme kazandırıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde bulunan arazi anlaşmazlığı nedeniyle 1998'den beri atıl durumda bulunan otel, turizme kazandırıldı.

TOKİ Bartın Ulus başvuruları sona erdi!

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları İçin başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanırken toplam 262 konutun yapılacağı proje için başvurular bugün sona eriyor.

bartın il emniyet müdürlüğü bölge trafik bölge binası ne zaman yapılacak Haberi

bartın il emniyet müdürlüğü bölge trafik bölge binası ne zaman yapılacak


Bartın İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik binası yapımı projesi tamamlandı.


Bartın İl Özel İdaresi tarafından Bartın Kutlubey Tabaklar Mevkiine yapılacak olan Bölge Trafik hizmet binası yapımı projesi tamamlanarak yapım ihalesi için çalışmalara başlanıldı. Yapılacak olan Bölge Trafik Hizmet Binası toplam bin 134 metrekare kullanım alanına sahip olacağı ifade edildi. 


Doğu...