15 / 05 / 2024

bartın ırmağı ne zaman temizlenecek

bartın ırmağı ne zaman temizlenecek

Bartın Irmağı'nda görülen kirlilik nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce inceleme başlatıldı. Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağı, kirlilik nedeniyle siyah renge büründü...

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden değerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. Peki Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

FED kararı sonrası altın fiyatları ne oldu?

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını saat 21:00'da açıkladı. Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. Peki FED sonrası altın fiyatları ne oldu? İşte FED kararı sonrası altın fiyatları...

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın'da baraj yapımı nedeniyle bazı mahalleler taşınacak!

Bartın'da baraj yapımı sebebiyle Şarköy köyüne bağlı bazı mahallelerin belirlenen yerlere nakledilmesi ve yerleşimin sağlanmasına karar verildi.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Kastamonu 380-Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TOKİ Bartın Dallıca 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bartın Dallıca 2019 projesi başvuruları ne zaman başladı? TOKİ Bartın Dallıca 2019 başvuru şartları nelerdir? TOKİ Bartın Dallıca 2019 detayları nedir? TOKİ Bartın Dallıca 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Bartın 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Bartın 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bartın 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ  Bartın 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bartın 50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

bartın ırmağı ne zaman temizlenecek Haberi

bartın ırmağı ne zaman temizlenecek


Bartın Irmağı'nda görülen kirlilik nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.


Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağı, kirlilik nedeniyle siyah renge büründü.


Oksijen yetersizliği nedeniyle balıkların kanalizasyon akıntısı olan bölümlerde yoğunlaştığı görülen ırmaktaki kirliliğin tespiti için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.


Müdürlük ekiplerinin ırmak suyundan numune alınarak incelenmek üzere ilgili laboratuvara gönderdiği öğrenildi.


Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinden geçen ırmağın zaman zaman siyah renge dönüştüğünü, bunun da balık ölümlerine neden olduğunu söyledi.


Acilen yaşanan olumsuzluğun engellenmesi gerektiğini belirten Çetin, "Belediye olarak maalesef bizim bir yaptırımımız yok. Durumu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bartın Valiliğine bildiriyoruz. Fabrika atıklarından kaynaklandığını düşündüğümüz kirlilik, ırmakta balık ölümlerine de neden oluyor" dedi.


Orduyeri Muhtarı İbrahim Kanbur...